reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mušketýři zasahují

Musketeers Forever

Další název:
Mušketieri zasahujú (SK)
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Mušketýři zasahují

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.3.2014
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.2.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.1.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.11.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.4.2013
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2006
dustur
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih142690minih142690Dennis (2007) 
Dennis n
minih24940minih24940Casper II: První kouzlo (1997) [TV film] 
Casper: A Spirited Begining n
minih24620minih24620Otec ma zderie tak či tak (1980) 
n
minih27722minih27722Galaxy Quest (1999) 
Galaxy Quest n
minih37124minih37124Alfie (2004) 
What’s It All About, Alfie? n
minih44411minih44411Maximální rychlost (2007) 
Redline n
minih3129minih3129Annelie (1941) 
Annelie - Die Geschichte einer Liebe n
minih31970minih31970Adamovo žebro (1949) 
Adam's Rib n
minih80016minih80016Rodina v ohrožení (2011) 
Crash Site: A Family In Danger n
minih19222minih19222Smrtící mise (1995) 
T-Force n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
4   - martin.stu
5   - Agostino
2   - Lienocka22
5   - Kycky
8   - oulisna
6   - Dex
5   - dustur
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141619
Osobností: 606625
Fotografií: 526629
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130313

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.382/0.362