Zari
ohodnotit

Můj kamarád drak

Pete's Dragon

Další název:
Pete a jeho drak (SK); Elliot, der Drache
Rok:
2016
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
25.8.2016
Popis / Obsah / Info k filmu Můj kamarád drak
Dlouhá léta udivoval starý řezbář, pan Meacham (Robert Redford), děti ze sousedství pohádkami o divokém drakovi, který žije hluboko v lesích severozápadního pobřeží Spojených států. Pro jeho dceru Grace (Bryce Dallas Howard), správkyni v místním národním parku, jsou jeho příběhy jen divokými historkami… dokud nepotká malého Peta (Oakes Fegley). Pete je záhadný, desetiletý chlapec, který nemá ani rodinu ani domov, a který tvrdí, že žije v lesích s obřím zeleným drakem jménem Elliot. A podle Petova popisu se Elliot v mnohém podobá drakovi z historek pana Meachama. Za pomoci Natalie (Oona Laurence), jedenáctileté dívenky, jejíž otec Jack (Wes Bentley) vlastní místní pilu, se Grace vydává zjistit, odkud se Pete vzal, kam patří a zda jeho drak existuje.
Falcon


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Můj kamarád drak
Poté, co jeho rodiče zemřou při autonehodě, najde malý Pete podivného opatrovníka v podobě draka žijícího hluboko v lesích severozápadního pobřeží USA. O několik let později Petea objeví správkyně národního parku Grace a ujme se ho...

Dlouhá léta udivoval starý řezbář, pan Meacham (Robert Redford), děti ze sousedství pohádkami o divokém drakovi, který žije hluboko v lesích severozápadního pobřeží Spojených států. Pro jeho dceru Grace (Bryce Dallas Howardová), správkyni v národním parku, jsou jeho příběhy jen divokými historkami... dokud nepotká malého Petea (Oakes Fegley). Pete je záhadný, desetiletý chlapec, který nemá rodinu ani domov a který tvrdí, že žije v lesích s obřím zeleným drakem jménem Elliot. A podle Peteova popisu se Elliot v mnohém podobá drakovi z historek pana Meachama. Za pomoci Natalie (Oona Laurence), jedenáctileté dívenky, jejíž otec Jack (Wes Bentley) vlastní místní pilu, se Grace vydává zjistit, odkud se Pete vzal, kam patří a zda jeho drak existuje.

Zdroj: HBO Europe


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Četnické humoresky (1997) [TV ...

20:10 - 21:35

22 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

ČT2 - Karel III., monarcha a člověk

20:00 - 21:05

32 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

20:20 - 21:40

12 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:45

17 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bert Wheeler

Wheeler Bert

Naposled navštívené:
Bert Wheeler

Wheeler Bert