reklama
 
ohodnotit

Mŕtvi učia živých

Rok:
1983
Délka:
77 minut
Premiéra v ČR:
1.12.1984

Celkové hodnocení filmu Mŕtvi učia živých

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.6.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.3.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.9.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.3.2009
flogger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52950minih52950Jack Hunter: Prokletí hrobky Achnatona (2008) [TV film] 
Jack Hunter and the Quest for Akhenaten's Tomb n
minih58810minih58810Sedm pěstí (1978) 
Quan jing n
minih10252minih10252Klářino srdce (1988) 
Clara's Heart n
minih31070minih31070Chladný jako led (1991) 
Cool as Ice n
minih47415minih47415Konečně spolu (2007) 
Then She Found Me n
minih36075minih36075Kytička pro Algernona (1999) 
Flowers for Algernon n
minih29317minih29317Vzpoura na lodi Caine (1954) 
The Caine Mutiny n
minih145923minih145923Věčnost (2016) 
Eternité n
minih65608minih65608Příběh se starou lenoškou (1972) [TV inscenace] 
Příběh se starou lenoškou n
minih51281minih51281Show Jerryho Seinfelda (1990) [TV seriál] 
Seinfeld n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
5   - curil
7   - Nasudr
8   - MaKy92z
9   - Milicent
9   - rosta12
8   - flogger
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.443/0.409