reklama
 
ohodnotit

Mrtví neumírají

Dead Men Don't Die

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
84 minut
„Komedie, v níž je k mání mrtvol až dost...“

Celkové hodnocení filmu Mrtví neumírají

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.9.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.2.2007
CyberMageFroll.LF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2012
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.3.2018
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2007
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.7.2014
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.3.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih103636minih103636Záhada Hory mrtvých (2012) [2k digital] 
The Dyatlov Pass Incident n
minih27276minih27276Kasaři (1998) 
Safe Men n
minih72322minih72322Rumový deník (2011) 
The Rum Diary n
minih54083minih54083Doktor Mabuse, dobrodruh (1922) 
Dr. Mabuse, der Spieler - Ein Bild der Zeit n
minih70420minih70420Alois Nebel (2011) 
Alois Nebel n
minih47622minih47622Kurýr 3 (2008) 
Transporter 3 n
minih24211minih24211Zvoník u Matky Boží (1997) 
The Hunchback of Notre Dame n
minih51465minih51465Mac (1992) 
Mac n
minih76838minih76838Tommy and the Cool Mule (2009) [Video] 
Tommy and the Cool Mule n
minih24747minih24747Tony, tobě přeskočilo (1968) 
Prášílek a Tony Sarka-Farka; Hnízdo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.3 % (7)
6   - curil
4   - catamount
6   - CyberMageF
5   - ASPHALT
6   - rosta12
7   - mrakoslap
4   - tylda

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Nejvýznamnější operace 2. svět...

11:55 - 12:55

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:35

22 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Polední zprávy

12:10 - 12:25

12 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152337
Osobností: 636481
Fotografií: 578355
Plakátů: 275649
Obsahů a biografií: 139812

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.364/0.321