reklama
 
ohodnotit

Mrazivá zvrhlost

Last Cry

Další název:
Sexual Predator, Dangerous Desires / Sexuální dravec / Sexuálny dravec (SK)
Rok:
2000
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu Mrazivá zvrhlost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2008
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2016
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.7.2011
Monalisa755
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2011
milan53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2007
radeccek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42277minih42277Kriminálka Miami (2002) [TV seriál] 
CSI: Miami n
minih43109minih43109Záhada Bermudského trojúhelníku (2005) [TV minisérie] 
The Triangle n
minih45181minih45181Budiž světlo (2006) 
Deck the Halls n
minih5614minih5614Četník a mimozemšťané (1978) 
Le gendarme et les extraterrestres n
minih50830minih50830Poslední dům nalevo (2008) 
Last House on the Left n
minih101449minih101449Santův převlek (2010) [TV film] 
The Santa Suit n
minih67817minih67817Vrah je v adresáři (1962) 
L'assassin est dans l'annuaire n
minih27606minih27606Napiš si svou smrt (1999) 
A Murder of Crows n
minih6608minih6608Dobří holubi se vracejí (1987) 
Dobří holubi se vracejí n
minih47639minih47639Impromptu (1991) 
Impromptu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
7   - cicis
8   - Justik66
6   - kubik-duli
7   - rockwoman
7   - rosta12
10 - Monalisa75
7   - milan53
10 - radeccek

TV Program

ČT1 - Čert ví proč (2003)

20:00 - 21:44

74 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Panství Downton (2010) [TV ser...

21:00 - 21:50

14 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Rafťáci (2006)

20:20 - 22:30

54 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:30

59 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615099
Fotografií: 539216
Plakátů: 258056
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.2/0.159