Zari
ohodnotit

Obsah filmu Brigade mondaine: La secte de Marrakech

 
Dva inspektoři pařížské mravností brigády Brichot a Corentin jsou na stopě mezinárodnímu obchodu s bílým masem. Začnou vyšetřovat náboženskou sektu, která na základě psychologického nátlaku nutí mladé dívky k prostituci. Dívky cestují do marockého Marrakéše, kde absolvují náročné "školení" nutné k tomu, aby se staly "božími otrokyněmi lásky". Jsou drženy zavřené a o hladu, dokud se nepodvolí pravidlům sekty.

Jednou z dívek je i Brigitte, shodou okolností neteř inspektora Aimé Brichota. Ta už nemůže déle snést neustálé výtky své matky na hlavu jejího přítele Jeana, který je členem sekty. Brigitte se rozhodne následovat svého snoubence do...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.12.2019
Slabší průměr francouzské kriminálky o   obchodu s bílým masem. Příběh není příliš   napínavý, chybí akční scény; postrádám i   trochu humoru tak typického pro francouzské   detektivky. Třetinu filmu tvoří erotické   scény, které jsou sice natočeny decentně, ale   o to více jsou nevěrohodné (bičování apod.).   A to asi bude kámen úrazu, proč film nepůsobí   jako detektivka, ale spíše nefungující   spojení dvou různých žánrů. V hlavních   rolích inspektorů mravnostní policie pro mě   neznámá dvojice herců (Valota a Bouanich) a tak   jsem vzal zavděk v menších rolích Robertem   Hoffmannem a Christianem Marquandem.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jacques Herlin

Herlin Jacques

David Barrett

Barrett David

Naposled navštívené:
Jacques Herlin

Herlin Jacques

David Barrett

Barrett David