Zari
ohodnotit

Možná přijde i kouzelník [TV pořad]

Pomeranč (1985) - 6. díl

Rok:
1985
„Oldřich Kaiser, Jiří Korn a Jiří Lábus uvádějí další díl zábavného cyklu.“
Popis / Obsah / Info k filmu Pomeranč
Režisér Josef Vondráček vystřídal režiséry Zdeňka Podskalského i Jiřího Adamce. „ Autor“ scénu tentokrát neopustil a jedna rozverná scénka střídala druhou. Jirka a Oldřich pozvali na konkurz Nálepkovou, Kretschmerovou a Kořínka, kteří nás pozvali do římských lázní, ale to se Jiřímu Lábusovi nelíbilo, proto není nic snazšího, než se s mladými umělci rozloučit.

Předčasným prvním vrcholem večera byla rodinná beseda, zda Zdeněk Srstka má opustit rodinu souseda a k tomu současně i divadlo. Rozvracet manželství se hold nevyplácí, všichni se rozhodli svorně a jednomyslně. Dalším vrcholem večera byla mladičká Darinka Rolincsová, jež zazpívala s kapelou snů, kterou by jí záviděl nejeden interpret. Až z daleké Afriky, z pomerančové země, přicestovala temperamentní zpěvačka, která si vystoupení trochu předplatila pomeranči.

V dalších rolích excelovala Jaroslava Hanušová s předpovědí počasí a Jirka Korn, který zazpíval tři písničky, při vystoupení baletu Národního divadla se porouchala opona, tak jsme měli jenom poloviční obraz. Pořad se s kvalitou vrátil na své místo, což diváci jistě přijali s povděkem…


Autor: jarda53

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Melinda a Melinda (Melinda and Melinda)

Melinda a Melinda
Melinda and Melinda

Naposled navštívené:
Melinda a Melinda (Melinda and Melinda)

Melinda a Melinda
Melinda and Melinda