Zari
ohodnotit

Motorkáři

Biker Boyz

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
110 minut
„Přežijí jen ti nejrychlejší“
Popis / Obsah / Info k filmu Motorkáři
Bohatý černoch Manuel Galloway, přezdívaný Smoke, je vůdcem motorkářského gangu Black Knights. Jako většina kumpánů je přes den úspěšný "bílý límeček", který si může dovolit luxusní kožený oblek i tu nejlepší motorku, aby se za nocí změnil v drsného motorkáře, ochotného přijmout každou výzvu k závodu. Důsledně dbající své pověsti "krále Cali" přijíždí vždy s fanfárami, obklopen početnou armádou spolujezdců v barvách gangu i různých fandů a pomocníků. Ať už je to jeho propagátor Soul Train nebo výtečný mechanik Slick Will. Willův syn Kid je také ctižádostivý motorkář, který nenávidí způsob, jakým se jeho otec ukrývá ve stínu Smokeho. Jeho hořkost dosáhne kritické meze, když otec zemře při nehodě a Kid se chce přidat k Černým rytířům. Jenže Smoke mu dá jasně najevo, že pro něj není mezi nimi místo. Rozhněvaný mladík se rozhodne založit vlastní gang, v němž by nebyl nikdo omezen barvou kůže ani původem. A tak se po jeho boku objeví odvážný běloch Kaskadér, latinskoamerický nadšenec Primo nebo filipínští bratři Philly a Flip. Kidovým cílem je sesadit Smokea z pomyslného trůnu. Najde si čas i na dvoření atraktivní Tině, která je talentovanou mistryní v tetování a snaží se vyhnout hněvu své matky Anity, která je odhodlána zastavit jeho snahu porazit Smokea. Vše vyvrcholí na shromáždění motorkářských gangů, během něhož do dramatického napětí zasáhne nečekaně Anita, která konfrontuje Smokea s překvapivým odhalením.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Motorkáři
Bohatý černoch Manuel Galloway, přezdívaný Smoke, je vůdcem motorkářského gangu, který si říká Black Knights (Černí rytíři). Jako většina jeho kumpánů je přes den úspěšný "bílý límeček", který si může donvolit luxusní kožený oblek i nejlepší motorku, aby se v noci změnil v drsného motorkáře. Důsledně dbající své pověsti "krále Cali" přijíždí ke každému závodu s fanfárami, obklopen početnou armádou spolujezdců a pomocníků. Willův syn Kid je také motorkář, ale nenávidí způsob, jakým se jeho otec ukrývá ve stínu Smokeho. Jeho hořkost dosáhne kritické meze po otcově smrti.

zdroj: TV revue


Autor: ajaajena

Popis / Obsah / Info k filmu Motorkáři
Motorkáři vás vezmou na adrenalinovou jízdu a předvedou vám akční a neuvěřitelné kousky na dvou kolech! V undergrandovém světě motorkářských gangů je Smoke (Laurence Fishburne) neporazitelným králem. Jeho pozici ale ohrožuje Kid (Derek Luke), který má pro svržení krále i své osobní důvody. Vzrušující příběh pro milovníky rychlosti a akce! Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonet spolu s dalšími sexy herci to v Motorkářích pořádně rozjedou!


Autor: vlk1410

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

11 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Šikmá věž v Pise

11:15 - 12:15

56 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:30

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:15 - 12:20

56 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Slečny přijdou později

Slečny přijdou později

Naposled navštívené:
Slečny přijdou později

Slečny přijdou později