ohodnotit

Motiv

Motives

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Motiv

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2012
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.6.2005
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.7.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.11.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.6.2015
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.11.2008
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.2.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
7.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36880minih36880Zapadákov (1973) 
Badlands n
minih7108minih7108Dva z onoho světa (1962) 
Dva z onoho světa n
minih28246minih28246Slečna Drsňák (2000) 
Miss Congeniality n
minih80183minih80183REC 3: Počátek (2011) 
[REC] 3 Génesis n
minih48481minih48481Marley a já (2008) 
Marley & Me n
minih75364minih75364Boží pole s. r. o. (2006) [TV film] 
Boží pole s. r. o. n
minih63139minih63139Velké bitvy historie (2010) [DVD] 
The Lost Evidence n
minih27468minih27468Aféra Thomase Crowna (1999) 
The Thomas Crown Affair n
minih8335minih8335Hledání (2014/1) [TV seriál] 
Looking n
minih128738minih128738Totem vlka (2015) 
Le Dernier loup n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 % (8)
6   - vojtam
5   - Snura
1   - miroslav22
6   - rosta12
10 - Gremmie
10 - michaela11
5   - Raptor150
1   - Kloby
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153455
Osobností: 638101
Fotografií: 584093
Plakátů: 277381
Obsahů a biografií: 140673

Poslední komentáře

Fakjů pane učiteli 2 (2015)

Fakjů pane učiteli 2
Další teenagerovská   komedie kde se chvilkami   člověk i zasměje ale dost   to padá do trapnosti. Děj   který nezaujme se točí jen   kolem vulgárních   pubertalnich hlášek.

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Café Society (2016)

Café Society
Na to ako ten film pôsobí   povrchne je plný hlbokých   motívov a prinúti aj   zamyslieť sa, hoci zápletka   nie je nič objavé...také zo   života, krásna hlavná   hrdinka

Autor: ondrink

To nemám v popisu práce (1976) [...

povídka "Světlík"

To nemám v popisu práce
Bakalářská povídka   "Světlík" mi připomíná   takovou normalizační   moralitu. Zedníkům se nelze   divit, že odmítnou dělat   úklid, který více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Spider-Man: Homecoming (2017)

Spider-Man: Homecoming
Po pár Amazing Fails přišel   opět slušný Spider-man. Na   to, že hlavní postava byl 15   letý ťunťa, tak snímek je   vyvážený vážností,   více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 7 / 10

Farm to Fridge (2010)

Farm to Fridge
Tento krátkometrážny   dokument z produkcie   neziskovky Mercy for Animals,   ktorý narozprával známy   herec James Cromwell, zavedie   divákov více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.198/0.167