ohodnotit

Motel Anathema [TV seriál]

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
50 minut, 12 dílů
„Příběh o rodině, která zdědila tajuplný starý dům“

Celkové hodnocení filmu Motel Anathema

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.4.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.3.2009
lebowski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.11.2009
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.12.2015
miras311
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Katka.H.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.5.2009
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.3.2008
Stanyo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44825minih44825Den vítězství (2006) 
Indigénes n
minih8640minih8640Hra o jablko (1976) 
Hra o jablko n
minih20309minih20309Špióni jako my (1985) 
Spies Like Us n
minih6911minih6911Družina černého pera (1973) 
n
minih41618minih41618Princezna za tři koruny (1997) [TV inscenace] 
Princezna za tři koruny n
minih12458minih12458Miliónová bankovka (1954) 
The Million Pound Note n
minih35879minih35879Hřbitov pro cizince (1991) [TV inscenace] 
Hřbitov pro cizince n
minih7442minih7442Evropa (1991) 
Europa n
minih34791minih34791Hellraiser: Návrat mrtvých (2005) [Video] 
Hellraiser: Deader n
minih44021minih44021Zahalte jí tvář (1985) [TV seriál] 
Cover Her Face n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52 % (10)
5   - Agostino
4   - melakara
4   - fred.appl
7   - lebowski
7   - Milicent
6   - miras311
6   - blackpoint
7   - Katka.H.
4   - corado
2   - Stanyo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154121
Osobností: 639115
Fotografií: 586285
Plakátů: 278247
Obsahů a biografií: 141173

Poslední komentáře

Kouzelné městečko (1982) [TV ser...

Kouzelné městečko
Tento seriál je jedna velká   nuda. Námět sice vypadá   originálně, ale ta   realizace! První dva díly by   ještě ušly, ale pak se to   strašně více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Detektivové (2013)

Detektivové
Tohle že natočili Dánové,   kteří ještě před pár   lety točili dobré rodinné   filmy? Zdá se, že úpadek   kinematografie postihl už i   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Lynč (2018) [TV seriál]

Tragédie

Lynč
Takovou hrůzu si může   dovolit vysílat jedině   Česká státní televize. Té   jsou totiž diváci ukradení,   peněz je dost, stačí   každý měsíc natáhnout   pracku do kapes domácností -   a vysát výpalné.

Autor: Rostislav.S | Hodnocení: 1 / 10

Jurský park (1993)

Jurský park
Film byl velmi dobrý. Bylo   tam dobré všechno od   dinosaurů a efektů až po   vtipy. Jediné co tak, že   jsem se trochu nudila. Ale jen   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

James Dean: Forever Young (2005)

James Dean: Forever Young
James Dean: Forever Young sa   my dostalo do rúk vďaka   špeciálnej 8diskovej DVD   edícii James Dean Collection.   V dokumente je vypovedané o více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.17/0.139