reklama
 
ohodnotit

Motel Anathema [TV seriál]

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
50 minut, 12 dílů
„Příběh o rodině, která zdědila tajuplný starý dům“

Celkové hodnocení filmu Motel Anathema

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.4.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.3.2009
lebowski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.11.2009
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.12.2015
miras311
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Katka.H.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.5.2009
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.3.2008
Stanyo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12428minih12428Milan Rastislav Štefánik (1935) 
Milan Rastislav Štefánik n
minih118241minih118241Zlato Apačů (1954) 
Garden of Evil n
minih3521minih3521Baltazarova hostina aneb Noc se Stalinem (1989) 
Piry Valtasara ili Noč so Stalinom n
minih46851minih46851Frigo v balónu (1923) 
The Balloonatic n
minih35817minih35817Jeepers Creepers II (2003) 
Like Hell: Jeepers Creepers II n
minih8993minih8993Chobotnice 6 (1992) [TV seriál] 
La Piovra 6 - L' ultimo segreto n
minih11620minih11620Lovci lvů (1996) 
The Ghost and the Darkness n
minih62541minih62541Měsíční tónina (1981) [TV inscenace] 
Měsíční tónina n
minih16872minih16872Právo na hřích (1932) 
n
minih40634minih40634Ulice (2005) [TV seriál] 
Ulice n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52 % (10)
5   - Agostino
4   - melakara
4   - fred.appl
7   - lebowski
7   - Milicent
6   - miras311
6   - blackpoint
7   - Katka.H.
4   - corado
2   - Stanyo

TV Program

ČT1 - Silnice (1972) [TV film]

14:15 - 15:05

7 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Potrava duše & těla

13:55 - 14:25

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

14:15 - 15:10

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:30 - 14:30

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152351
Osobností: 636496
Fotografií: 578387
Plakátů: 275659
Obsahů a biografií: 139823

Poslední komentáře

Zeťák (1993)

Zeťák
Tak to je fakt velká   trapárna! Crawl pořád   fňuká, vtipy chybí zcela.   Tváří se jak bukvice,   vypadá jak bukvice a asi to i   bukvice bude.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.166/0.134