Zari
ohodnotit

Mortal Kombat

Další název:
Mortal Kombat: Boj na život a na smrt
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
30.11.1995
„Dobrodružný příběh, inspirovaný známou počítačovou hrou o turnaji bojových umění.“
Popis / Obsah / Info k filmu Mortal Kombat
Démonický zloduch a polykač duší Shang Tsung přiláká různými úskoky na palubu starobylé plachetnice skupinu bojovníků - mladého mistra Liu Kanga, jenž chce pomstít smrt mladšího bratra, herce Johnnyho Cage, kterého už nebaví hrát v hloupých filmech a policistku Sonju Bladeovou, pronásledující nebezpečného zločince. Loď trojici odveze do jiné dimenze, kde se má na tropickém ostrově celý turnaj konat. Jejich rádcem a duchovním vůdcem se stane mystický Lord Rayden, který jim vysvětlí, že jejich vítězství či prohra rozhodne o příští budoucnosti světa. Nejde totiž o obyčejný turnaj, ale o mystické střetnutí dobra a zla o nadvládu nad světem.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Mortal Kombat
Pevně se držte, protože vás čeká vzrušující akční dobrodružství plné vybroušených speciálních efektů a počítačových animací, které překonají vaši představivost! Tři mistři bojových umění jsou povoláni na tajemný ostrov, aby zde svedli rozhodující bitvu dobra proti zlu v nadpřirozeném souboji Mortal Kombat®. V hlavních rolích napínavého, akcí nabitého a realitu bořícího filmu se představují Christopher Lambert (Highlander), Talisa Soto (Don Juan DeMarco), Bridgette Wilson (Poslední akční hrdina) a světový šampión v bojových uměních Robin Shou (Tlouštík z Beverly Hills). PŘIPRAVTE SE NA… MORTAL KOMBAT®!
Distributor DVD


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Mortal Kombat
Film založený na úspěšné počítačové hře o turnajích v bojovém umění v klášteře Shaolin. Dlouhé věky to byl souboj o čest a slávu, ale to bylo dávno. Potom turnaj padl do rukou temného démona Shang Tsunga, bojovníka, který si nebral pouze život svých protivníků, ale i jejich duše. S pomocí svého žáka Gora, strašného pololidského draka, Tsung ovládl celý turnaj na dlouhou dobu. Nyní, po pěti stech letech souboj opět začíná a bojovníci zápasí v desátém turnaji Mortal Kombat.
oficiální text distributora:


Autor: AGAMEMNON

Popis / Obsah / Info k filmu Mortal Kombat
Americký dobrodružný snímek Mortal Kombat je dalším filmem, natočeným podle počítačové hry např. Double Dragon - Dvojitý drak, nebo i v našich kinech uvedené snímky Super Mario Bros. a Street Fighter: Posledni boj ). V USA mimtořádně úspěšný snímek je zatím nejvěrnější styIu specifického mediálního světa počítačových her. Děj je v podstatě pouhým řetězcem soubojů různých protivníků v různých prostředích, spojeným velice jednoduchou průvodní "legendou". Ta už není ani záminkou k akci, ale jen mininlalizovanau informací o druhu konfliktu mezi Dobrem a Zlem. V takovém příběhu nemají větší význam ani dialogy, ani klasické rozvíjení děje, ani elementární psychologie, typická např. pro akční snimky. - Trojice bojovníků, mistrně ovládajících asijská bojová umění, je pozvána na starobylé utkání v zápase. Policistka Sonja Bladeová, pronásledující jednookého
zločince Kanoa, samolibý Johnny Cage, který se živí jako herec v akčních filmech a mladý asijský bojovník Liu Kang, který chce pomstít smrt svého bratra, se ocitají v polozbořeném paláci na tajemném ostrově v paralelním světě. Brzy poznávají,že nejde o obyčejné utkáni ale o boj na život a na smrt, v němž síly Zla a Dobra svedou rozhodující zápas o nadvládu nad světem. Jejich duchovním vůdcem se stane mystický lord Rayden, síly Zla ovládá démonický polykač duší Shang Tsung. Trojice postupně porazi zloduchovy nadpřirozené bojovníky, včetně neporazitelného čtyřrukého obra Goroa K rozhodujícímu boji vyvolený Liu Kang musí ještě zápasit s Shang Tsungem a především s pochybnostmi ve svém nitru. Pomáhá mu "zakletá" princezna Kitana.

Autor/Zdroj: /Filmový přehled


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Mortal Kombat 2: Vyhlazení (1997)

 Mortal Kombat 2: Vyhlazení (1997)
Mortal Kombat 2: Vyhlazení n
Mortal Kombat: Annihilation
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: John R. Leonetti

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Komisařka Florence (2015) [TV ...

01:20 - 02:55

8 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

ČT2 - Pluk mizerů

00:50 - 01:50

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

01:20 - 02:10

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Šefové na zabití (2011)

23:45 - 01:45

103 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Fred Krone

Krone Fred

Letopisy Narnie: Princ Kaspian (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian)

Letopisy Narnie: Princ Kaspian
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

Kent Perkins

Perkins Kent

Naposled navštívené:
Fred Krone

Krone Fred

Letopisy Narnie: Princ Kaspian (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian)

Letopisy Narnie: Princ Kaspian
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

Kent Perkins

Perkins Kent