reklama
 
ohodnotit

Monika

Monique

Žánr:
Země:
Rok:
2002
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Monika

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2010
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2007
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.4.2015
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.9.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2010
Peracos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.10.2008
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2011
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.8.2007
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.7.2011
dmx75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.7.2011
janika333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2008
kara.lol
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.2.2009
špek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.10.2009
kijjo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2008
82cafa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6306minih6306Díky za každé nové ráno (1994) 
n
minih14640minih14640Obchodník s hrůzou (1993) 
Needful Things n
minih16905minih16905Pražákům, těm je hej! (1991) 
n
minih78711minih78711Poslední kulka (1962) 
Last on the Draw n
minih45594minih45594Zohan: Krycí jméno Kadeřník (2008) 
You Don't Mess With The Zohan n
minih47687minih47687Tvrďák Taylor (2008) 
Drillbit Taylor n
minih26693minih26693Polnočná omša (1962) 
Polnočná omša n
minih23266minih23266West Side Story (1961) 
West Side Story n
minih41259minih41259Síť 2.0 (2006) [Video] 
The Net 2.0 n
minih43367minih43367Nehýbej se (2004) 
Non ti muovere n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 % (16)
7   - Edward52
7   - georginaa
4   - vlk1410
6   - Scifista
9   - miroslav22
6   - rosta12
6   - Peracos
6   - dals
7   - frenky
8   - BlueBull
6   - dmx75
7   - janika333
5   - kara.lol
7   - špek
8   - kijjo
6   - 82cafa
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139070

Poslední komentáře

Den, kdy unesli papeže (1995) [T...

Den, kdy unesli papeže
Slabé hodně slabé. Ale co   čekat, když to režíruje   František Filip a je to   napsaný podle nějakýho   brazilskýho levicovýho   revolucionáře. 3 hvězdy   víc ani ťuk.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 3 / 10

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.267/0.22