Zari
ohodnotit

Moje žena a jiné katastrofy

I Think I Love My Wife

Rok:
2007
Délka:
94 minut
„Po svatbě jen jeden uslyší tvé výkřiky...“

Komentáře k filmu Moje žena a jiné katastrofy

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
mocca
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 31.12.2011
Úplně zbytečnej film..   naprosto o ničem.... navíc   tam bohužel neni skoro nic   vtipnýho... prostě   bezůčelnej počin
Justik66
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.12.2007
V I Think I Love My Wife si   Chris Rock zahraje   přelétavého ženáče,   který až příliš často   přemýšlí o věcech, o   kterých by šťastně   ženatí muži přemýšlet   neměli. Když však jednoho   dne narazí na svojí bývalou   přítelkyni, začne mu   všechno malinko přerůstat   přes hlavu. A ani jeho žena   nevydrží všechno. Příběh   sice není z   nejoriginálnějších, ale je   evidentně napsaný hlavní   hvězdě na tělo, což   slibuje velké množství   vtipných i chytrých   hlášek, což je něco, co   Chris Rock zvládá bez   problémů. Herecká hvězda   se navíc postaví i za   kameru. Rock si zkusil režii   už před třemi lety v Hlavě   státu, na kterou se koukat   docela dalo, bohužel I Think   I Love My Wife bude nejspíš   pro české a vůbec evropské   publikum až příliš   černošský film, takže   šance, že se s ním setkáme   v kinech, je dost malá.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama