Zari
ohodnotit

Modrá laguna: Procitnutí [TV film]

Blue Lagoon: The Awakening

Další název:
Modrá lagúna: Nový začiatok (SK); Blue Lagoon: Rettungslos verliebt
Rok:
2012
Délka:
85 minut
„Chlapec a dívka uvízli na tropickém ostrově, kde se do sebe zamilují.“
Popis / Obsah / Info k filmu Modrá laguna: Procitnutí
Dva spolužáci – premiantka Emma a flákač Dean - jedou společně s dalšími studenty lodí na školní výlet do Trinidadu. Přestože mají pramálo společného, ocitnou se oba na divoké party na palubě. Během zákroku policie přepadne Emma do moře a Dean ji přes palubu skočí zachránit. Dvojice pak na bezmotorovém člunu pádluje tak dlouho, než narazí na opuštěný ostrov.

Zatímco je zoufale hledají rodiče, Emma s Deanem se ve snaze přežít spoléhají jeden na druhého. Čím více času spolu tráví, tím jsou si také bližší. Navzdory rozdílným povahám mezi nimi vzplane láska. Jak se však dny na ostrově mění v týdny a týdny v měsíce, začínají Emma s Deanem pochybovat o možné záchraně. Co když v Modré laguně zůstanou až do smrti?

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 17.07.2014 HBO


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Modrá laguna: Procitnutí
Emma a Dean jsou dva středoškoláci na školním výletě do Trinidadu. Tihle dva mají jen málo společného. Během párty na lodi Emma spadne přes palubu. Dean skočí do vody, aby jí zachránil. V člunu doplují na tropický ostrov. Jejich rodiče je zoufale hledají. Zpočátku jsou striktně jen přáteli, ale jak čas plyne, začnou se mít rádi a jejich vztah bude povznesen na milostný. Dean si myslí, že je Emma těhotná, ta ho ale ujišťuje, že ne. Poté se Dean na 100 dní zasekne v jiné části ostrova, odkud je zachráněn turistickým vrtulníkem ....


Autor: veverka-zrzka

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alan Vincent

Vincent Alan

Naposled navštívené:
Alan Vincent

Vincent Alan