reklama
 
ohodnotit

Modesty

My Name Is Modesty: A Modesty Blaise Adventure

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
78 minut

Celkové hodnocení filmu Modesty

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.7.2008
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2007
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.2.2013
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2012
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.11.2006
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.7.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.5.2008
aegis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.12.2006
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2011
Jirka9750
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.7.2010
Miistr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.3.2010
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.2.2009
Pan_Skala
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.11.2012
jozo105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.1.2010
Lussyll
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.11.2007
Darius5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.5.2010
metallic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2007
Trasher
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.5.2012
lisakfox
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44023minih44023Na zdraví! (1982) [TV seriál] 
Cheers n
minih45612minih45612Noc patří nám (2007) 
We Own the Night n
minih15926minih15926Plavení hříbat (1975) 
Plavení hříbat n
minih19252minih19252Smrtonosná zbraň (1987) 
Lethal Weapon n
minih51374minih51374Poločas rozpadu Timofeje Berezina (2006) 
Half Life of Timofej Berezin, The n
minih28369minih28369Říjnové nebe (1999) 
October Sky n
minih9268minih9268Jak dostat tatínka do polepšovny (1978) [TV film] 
Jak dostat tatínka do polepšovny n
minih78671minih78671Amorosa Soledad (2008) 
Amorosa Soledad n
minih39461minih39461Legenda o Zorrovi (2005) 
The Legend of Zorro n
minih49064minih49064Život v překladu (2004) 
Shi cha qi xiao shi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
6   - ajaajena
7   - georginaa
2   - mat.ilda
6   - vojtam
6   - vlk1410
8   - catamount
8   - killy
4   - Andrejevna
8   - aegis
8   - rosta12
7   - dals
5   - Jirka9750
2   - Miistr
4   - Kloby
3   - Pan_Skala
6   - jozo105
6   - Lussyll
7   - Darius5
7   - metallic
8   - Trasher

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

8 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední lovci v Mongolsku

17:20 - 18:15

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

3 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144316
Osobností: 615091
Fotografií: 539203
Plakátů: 258036
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.432/0.381