Zari
ohodnotit

Modelky s.r.o.

Žánr:
Rok:
2014
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
4.12.2014
Popis / Obsah / Info k filmu Modelky s.r.o.



Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná.

Zdroj: Československá filmová společnost


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Modelky s.r.o.



POZOR SPOILER

Tři krasavice nakráčejí do solárka. Jinou holčinu nastříká majitel barvou. Nemá už totiž volný box.

V televizi je první československá miss z roku 1967 Alžběta Kolesková. Ta má nyní modelingovou agenturu. Dívá se na ni Marta Horská, která je v jejich letech a má agenturu stejnou. Bety navštěvuje milionář Vokurka. Chce udělat velkou módní show - fashion parade. Alen nejprve pozve Bety na vernisáž, kde se tato setká s Martou. Jejich modelky se tady navzájem dost poperou. A Bety objevuje dívku, která sice splňuje její parametry, zato má příšerný hlas. Vokurka chce prosadit svou dceru mezi elitní modelky, a tak snad i proto pozve Martu na oslavu jejich narozenin. Ta tedy přichází, ale moc se nebaví. Nová modelka raději nemluví a balí mládence, který je ovšem gay. Děvčata si vyrazí, a když jedou za klukama, zahodí řidička nechtěně klíče od auta. Hledají, hledají, ale nic. Končí v zaplivané, venkovské špajze a vůbec jim to není po chuti. Musí tam i přespat, ale focení stihnou. K další pranici dochází mezi Vokurkou a gayem. Vznikají další drobné zápletky a Vokurkova fashion parade se neúprosně blíží. Účastní se jej i obě rivalky, Bety a Marta a zdá se, že by mohlo po letech dojít k usmíření…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Modelky s.r.o.



Bláznivá filmová komedie Modelky s.r.o., která bude uvedena do kina na začátku prosince, zveřejňuje svůj plakát, který dává jasně najevo, že styl je pro něj stejně důležitý, jako pro svět módy, ve kterém se odehrává. Ladné „modelkovské“ nohy v červených botách na vysokém podpatku jsou nepřehlédnutelné.
Film Modelky s.r.o. se začal natáčet v loni o prázdninách a měl být uveden na jaře roku letošního roku. Jeho tvůrcům se dokonce podařilo do jedné z hlavních rolí získat Reginu Rázlovou, která se tak právě v tomto filmu vrátila k herectví po dlouhých 18 letech. Na podzim 2013 však baviče Petra Novotného, který se hraje jednu z výrazných rolí, stihla mozková příhoda. Dotáčky, které měl Novotný zahrát, tak nebylo možné natočit. Tvůrci už začali upravovat scénář tak, aby dějotvorné scény, které na Novotném stály, nesla jiná postava, ale pak se začal Novotného zdravotní stav lepšit. V červnu letošního roku se tedy film dotočil a nyní probíhají dokončovací práce.
První vizuál, kterým o sobě dávají Modelky s.r.o. znovu vědět, je plakát, jehož autorem je fotograf Tomáš Pánek. „Chtěli jsme plakát, který se bude vymykat současné plakátové tvorbě, který bude jednoduchý, stylový, a který na první pohled napoví, o čem film je. A přesně s takovým návrhem Tomáš přišel,“říká scenárista a režisér filmu David Laňka.
Na trailer a videoklip k ústřední písni filmu, kterou složila stále populárnější skupina ISING, se prý můžeme těšit během několika týdnů.
J. Vlasák
No Limits


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Modelky s.r.o.



Film Modelky s.r.o. vypráví příběh dvou konkurenčních modelingových agentur, které vedou někdejší dvě kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa. V roce 1967 se obě zúčastnily soutěže Miss Československo, a protože (samozřejmě) vyhrála jen jedna, ta druhá prohru neunesla a od té doby si dvě dnes už letité dámy vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou, aby mohla na tu druhou jejím prostřednictvím ze zahraničních módních mol udělat pořádně dlouhý nos. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny (Nicola Votavová), jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství?

zdroj: Magnusfilm


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vražedné šifry: San Francisco

23:30 - 00:20

31 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Čas zabíjet (1996)

22:10 - 00:35

111 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Křižovatka smrti 2 (2001)

23:30 - 01:20

31 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

Prima - Šefové na zabití (2011)

23:45 - 01:45

16 minut již uběhlo
104 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jin ping mei

Jin ping mei
Jin ping mei

Naposled navštívené:
Jin ping mei

Jin ping mei
Jin ping mei