Zari
ohodnotit

Mládí v trapu

Old School

Další název:
Mladosť v ťahu (SK); Old School - Wir lassen absolut nichts anbrennen
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
22.5.2003
„Připravte se na nevypočitatelnou a nekontrolovatelnou jízdu!“
Popis / Obsah / Info k filmu Mládí v trapu
Konzervativní Mitch se vrátí ze služební cesty a najde manželkou Heidi v posteli se dvěma muži, majícími zavázané oči. Opustí společný byt a pronajme si rozlehlý dům na hranici pozemků místní vysoké školy. Brzy ho tu navštíví nejlepší přátelé. Frank, který se nedávno oženil s Marisou, ale zjišťuje, že se mu manželství příliš nezamlouvá, a Beanie, který je spokojeně ženatý s Larou, a navíc je otcem dvou dětí. Oba mají nádherné vzpomínky na dobu studií, zejména Frank, který si heroickými výkony v pití vysloužil přezdívku Frank Tank, a přesvědčí Mitche, aby využil nově nabyté svobody a pořádně si užil. Iniciativně mu začnou pomáhat s organizací divokých mejdanů a jejich ozvučením, protože Beanie prodává hudební aparatury. Jejich řádění přivádí k zuřivosti bývalého spolužáka a nyní děkana Gordona Pritcharda. Nemalou měrou jeho vztek přiživuje i nezapomenutá křivda ze střední, kde byl jako třídní šprt častým terčem nelítostného mučení. Když už se zdá, že se mu opravdu podaří Mitche z domu vyštvat, vymyslí trojice fintu. Založí čestné Lambda Epsilon Omega bratrstvo, do něhož přijme bizarní bandu bývalých i současných studentů a ztracených existencí všech barev, stáří, pohlaví i původu. Vše pokračuje při starém, dokud svérázný studentský spolek nezačne zasahovat do Frankova manželství i do Mitchova rodícího se vztahu s pohlednou blondýnkou Nicole, kterou miloval už na střední a která se nedávno rozvedla. Mitchovo dvoření by jí rozhodně nebylo proti mysli, kdyby se kolem nemotali Frank a Beanie, jejichž veselý životní styl ji příliš neokouzluje.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Mládí v trapu
Mitch Martin (Luke Wilson), Frank Ricard (Will Ferrell) a Beanie Campbell (Vince Vaughn) sú starí dobrí kamaráti, ktorý sa poznajú už dlhý čas. Všetci stoja vekovo na prahu tridsiatky a zdá sa im, že ich dostihla kríza stredného veku. Mitch sa práve rozišiel s manželkou, pretože počas jeho častých služobných ciest organizovala doma gruppen-sexové orgie. Frank sa čerstvo oženil, ale začína si byť istý, že manželstvo nie je práve ten pravý vzťah, který mu vyhovuje. A Beanie je vcelku šťastne ženatý s Larou (Leah Reminiová), má dve deti a snaží sa nejakým spôsobom dozrieť na svojich priateľov, aby napáchali čo najmenej hlúpostí.

Beanie už začne mať plné zuby stereotypného života a tak sa rozhodne, že spoločne s Mitchom a Frankom založia študentské bratstvo, v ktorom sa začnú združovať chlapi, čo sú ochotní "urobiť niečo so svojím životom". Oficiálne ich schvália ako študentský spolok. To sa však nepáči dekanovi miestnej univerzity, ich bývalému spolužiakovi Deanovi Gordonovi "Cheese" Pritchardovi (Jeremy Piven), ktorý sa rozhodne tento spolok zlikvidovať za každú cenu.


Autor: Kuvik

Popis / Obsah / Info k filmu Mládí v trapu
Co myslíte, že udělá chlap, když chytne dřívější let domů a najde svou dívku v posteli a v pokoji kolem je plno nahých neznámých lidí? Vrátí se na kolej a založí bratrstvo! Dřív než stačíte říct "zápasy v lubrikačním gelu", Frank alias Tank (Will Ferell), Mitch (Luke Wilson) a Beanie (Vince Vaughn) mají svůj tajný spolek a vyvádějí nekontrolovatelné kousky. Když ale překročí všechny meze, pokusí se děkan university bratrstvo rozpustit. Prvotřídní zábava (i když tihle kluci rozhodně z první třídy nejsou!) v komediálním hitu MLÁDÍ V TRAPU od režiséra Todda Phillipse.


Autor: vilio23

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Chalupa je hra (2005) [TV cykl...

05:05 - 05:30

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Jedlý hmyz

04:50 - 05:45

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:00 - 06:05

12 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Casanova (2005)

03:25 - 05:59

107 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Černá labuť (The Black Swan)

Černá labuť
The Black Swan

Naposled navštívené:
Černá labuť (The Black Swan)

Černá labuť
The Black Swan