Zari
ohodnotit

Místo pro lásku

A Place for Lovers

Další název:
Amanti / Le Temps des amants
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
88 minut

Obsah filmu Místo pro lásku

 
Čerstvě rozvedená Julia přijíždí z USA do Benátek. Na letišti se seznámí s atraktivním automobilovým závodníkem Valeriem. Julia nejprve odmítá jeho nabídky, později jej ale sama pozve na návštěvu na venkovské sídlo. Společné chvíle tráví jednak prohlížením památek jednak milováním. Po jednom večírku, který přeroste v orgie, si Valerio uvědomí, že si vzal příliš velké sousto, a Julii opustí. Záhy se doví, že hlavním důvodem Juliina chování je její nemoc a neúprosně se blížící smrt.

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Bara.40
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.7.2008
I když jsem na filmech s Mastroiannim vyrůstal,   tenhle jsem do dnešních dnů neznal. Film jsem   objevil v TV programu a těšil se na starý film   s Marcellem. Jsem trochu zklamán, asi je to   slaďáček spíše pro ženy, nebo už do   dnešní doby nějak nezapadá.
aniiicka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.4.2008
Místo pro lásku je krásná flimová   záležitost. Dějově velmi smutný, ale   romantický příběh o dvou milencích. Úžasná   ústředná dvojice - charismatický Marcello   Mastroianni a krásná Faye Dunaway, která v té   době právě prorazila. Celý film provází   nádherná nostalgická hudba, včetně titulní   písně Place for lovers od Elly Fitzgerald. Dále   nádherná příroda a režie Vittorio de Sica, no   není co dodat, vřele doporučuji.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Místo pro lásku (1968)Místo pro lásku (1968)Místo pro lásku (1968)Místo pro lásku (1968)
Reklama