reklama
 
ohodnotit

Míle od domova

Miles from Home

Další název:
Farm of the Year; Ďaleko od domova (SK)
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
114 minut

Celkové hodnocení filmu Míle od domova

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.4.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.7.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.2.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.9.2008
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2014
beneva
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.2.2015
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2012
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.6.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.9.2008
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.11.2016
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.5.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24636minih24636Případ Z-8 (1948) 
n
minih133575minih133575Porno Holocaust (1981) 
Porno Holocaust n
minih104527minih104527Cesta za pokladem (2010) 
Ein Schatz fürs Leben - Abenteuer in Panama n
minih109586minih109586Clona (2014) [TV seriál] 
Clona n
minih9643minih9643Jezabel (1938) 
Jezebel n
minih151590minih151590Margaret (2015) 
Margaret n
minih39522minih39522Dívka světových parametrů (1979) [TV film] 
Dívka světových parametrů n
minih36709minih36709Agent Cody Banks (2003) 
Agent Cody Banks n
minih60429minih60429Léto s liškou (2007) 
Le renard et l'enfant n
minih49032minih49032Narozeniny (1984) [TV inscenace] 
Narozeniny n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
5   - curil
6   - M.A.G.
5   - Agostino
7   - Bara.40
8   - FrankieOnd
4   - beneva
7   - Kycky
8   - Petak69
9   - oulisna
6   - rosta12
9   - MysteryIll
10 - Gremmie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.512/0.471