reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Miláčku, zmenšil jsem nás! [Video]

Honey, We Shrunk Ourselves

Rok:
1997
Délka:
74 minut
„Nejztřeštěnější vynálezce světa to zkusil znovu! A tentokrát přímo na sobě!“

Celkové hodnocení filmu Miláčku, zmenšil jsem nás!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2008
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.12.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.9.2009
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.8.2008
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.2.2008
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.4.2008
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.3.2008
Hannah98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.9.2010
Romca75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.4.2008
sumidej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih114956minih114956Jedna za všechny (2014) [2k digital] 
The Other Woman n
minih41409minih41409Kukuřičné děti 3: Přízrak města / Kukuřičné děti III (1995) 
Children of the Corn III n
minih131370minih131370Můj soused rocker (2014) 
The Beat Beneath My Feet n
minih110878minih110878Návštěvníci 3: Revoluce (2016) 
Les Visiteurs: La Révolution n
minih48435minih48435Bolt - pes pro každý případ (2008) 
Bolt n
minih28681minih28681Základní instinkt 2 (2006) 
Basic Instinct 2 n
minih85138minih85138Útěk z MS-1 (2011) 
Lockout n
minih21411minih21411Tři přání (1958) 
n
minih8941minih8941Taková zvláštní láska (1972) 
Questa specie d'amore n
minih41870minih41870Beowulf: Král Barbarů (2005) 
Beowulf & Grendel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
7   - curil
4   - LenC2
4   - R.RICKIE
5   - Kmotr95
3   - michal33
6   - smíšek
5   - Raptor150
10 - Hannah98
6   - Romca75
10 - sumidej

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

76 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - České himálajské dobrodružství...

13:15 - 14:15

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

51 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:25

26 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141522
Osobností: 606194
Fotografií: 526424
Plakátů: 253901
Obsahů a biografií: 130287

Poslední komentáře

Temná strana slunce (1997)

Temná strana slunce
Cituji :" Můj Bože, někdy   si přeju, abych se   nenarodil".To jsou první   slova Brada Pitta v jeho   prvním filmu a příběh,   který se tady více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

28 týdnů poté (2007)

28 týdnů poté
Snad mi Robinson níže   promine, ale tomuhle říká   oddechovka? Ten film je jeden   velký masakr a jatka a nic na   tom nezmění, že je to   více >

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Magická slova: Příběh J. K. Rowl...

Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové
Harry Potter je fenomén   současnosti a jeho autorka si   zaslouží, aby o její   osobnosti věděli všichni,   které svými knihami   oslovila. více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Stopařův průvodce po Galaxii (20...

Stopařův průvodce po Galaxii
Ford Prefect černoch?! Už   mě ty multikulti vnucené   postavy začínají krkat.   Sice je pravda, že Británie   už Britům nepatří, ale   tahle více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 4 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Specialisté
Po pár dílech spíše   rozporuplné pocity, už asi   20 let možná víc každej   točí kriminálky od Asie po   Evropu a USA a kde si   vzpomenete, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.66/0.632