reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 22.2.2017 a svátek má Petr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Miláček pluku

Žánr:
Rok:
1931
Premiéra v ČR:
31.8.1931

Celkové hodnocení filmu Miláček pluku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.1.2017
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.5.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.1.2017
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.1.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.4.2009
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.6.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2009
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34190minih34190Americký přítel (1977) 
Der amerikanische Freund n
minih41473minih41473Repli-Kate (2002) 
Repli-Kate n
minih45977minih45977Kapička štěstí (1957) 
Just My Luck n
minih44084minih44084Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy (1977) [TV seriál] 
Vakáción a Mézga Család n
minih43623minih43623Letopisy Narnie: Princ Kaspian (2008) 
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian n
minih106135minih106135Manžel nebo milenec (2011) [TV film] 
He Loves Me n
minih45909minih45909Cesta k ráji (1978) 
Paradise Alley n
minih43495minih43495Démon pomsty: Krvavá lázeň (2007) [TV film] 
Pumpkinhead: Blood Feud n
minih52699minih52699Ztráta souvislostí (2003) 
Lost Junction n
minih48242minih48242Hlavní výhra (1982) [TV inscenace] 
Hlavní výhra n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.8 %
6   - curil
6   - clara.bow
7   - hvezdyn
7   - melakara
6   - Kycky
7   - rosta12
5   - scareface6
7   - tvo
1   - skukum

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

15:50 - 16:40

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Mendel - otec genetiky

16:35 - 17:30

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

16:00 - 16:57

38 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:25 - 16:40

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141452
Osobností: 606000
Fotografií: 526312
Plakátů: 253819
Obsahů a biografií: 130235

Poslední komentáře

Švindlíři (2003)

Švindlíři
Mám rád filmy ve stylu   Podraz. čekal jsem ale asi   něco jiného. Film je od   začátku do konce velmi, ale   opravdu velmi průhledný.   více >

Autor: GeorgeB | Hodnocení: 6 / 10

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Na mne je ten film moc temný   a moc podivný, ale mladší   generaci se asi bude líbit,   hlavně s tím množstvím   záhad a příšer, kterými   více >

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Mechanoskopie (1991) [TV epizoda...

Mechanoskopie
Tenhle díl mám hodně rád,   zde se sešla skvělá   herecká parta a celej díl je   pojatej spíše odlechčeně,   takže nechybí laskavý   humor, dobré hlášky a   celkově je atmosféra   pohodová a příjemná.

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Vymítač ďábla (1973)

Vymítač ďábla
Nejdřív jsem nechápal, jak   mohl film udělat v době   premiéry takový rozruch, ale   po shlédnutí jsem to   pochopil. Filmové masky a   triky více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 9 / 10

Lincoln (2012)

Lincoln
Tenhle film je vhodný pro   nějaké historiky nebo   fanoušky Lincolna, ale pro   mě byl docela nudný. Mám   taky rád historii, proto jsem   se více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.618/0.596