reklama
 
ohodnotit

Mí Pražané mi rozumějí

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
59 minut
Premiéra v ČR:
4.12.1991
„Pržané Mozartovi rozumějí - nebo ne?“

Celkové hodnocení filmu Mí Pražané mi rozumějí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.2% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.4.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.5.2015
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2012
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2010
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2012
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2013
Berny.GB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.11.2007
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41225minih41225Myšák Stuart Little 3 (2005) 
Stuart Little 3: Call of the Wild n
minih59266minih59266Strážce legendy (2007) 
n
minih2717minih2717Akta X 2: Hnízdo (1996) [Video] 
The X Files : File 2 - Tooms n
minih75479minih75479Intimní tajemství (2008) 
Teeth n
minih26921minih26921Hodinář od sv. Pavla (1974) 
L'horloger de Saint-Paul n
minih25939minih25939Hriech Kataríny Padychovej (1973) 
Hriech Kataríny Padychovej n
minih113218minih113218Maturita (2013) 
Maturita n
minih73443minih73443American Translation (2011) [DVD kinodistribuce] 
American Translation n
minih16829minih16829Požáry a spáleniště (1980) 
Požáry a spáleniště n
minih12328minih12328Město pod mořem (1965) 
The City Under the Sea n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.2 %
8   - curil
6   - jarda53
1   - hvezdyn
6   - cerfik
8   - Milicent
7   - rosta12
6   - Hakamiah
7   - HANSIE242
5   - Berny.GB
7   - etos
3   - Roober

TV Program

ČT1 - Vyhrazeno pro pořady kandidátů...

17:10 - 17:15

0 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - V kruhu znovuzrození (2003)

16:45 - 17:47

25 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562538
Plakátů: 266849
Obsahů a biografií: 135807

Poslední komentáře

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Most do života (2016)

Od mostu k mostu

Most do života
Od počátku sledování filmu   jsem se nemohl zbavit dojmu,   že jsem to už viděl. A   nejednou. Dva na mostě   odhodláni skoncovat s   trápením, více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.299/0.263