reklama
 
ohodnotit

Mí Pražané mi rozumějí

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
59 minut
Premiéra v ČR:
4.12.1991
„Pržané Mozartovi rozumějí - nebo ne?“

Celkové hodnocení filmu Mí Pražané mi rozumějí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.4.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.5.2015
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.4.2018
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2012
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2010
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2012
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2013
Berny.GB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.11.2007
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40258minih40258Další krásná tvář (2002) [TV film] 
Another Pretty Face n
minih40714minih40714Poslední leč Alfonse Karáska (1987) [TV film] 
Poslední leč Alfonse Karáska n
minih21355minih21355Tři barvy: červená (1994) 
Trois couleurs: Rouge n
minih55948minih55948Čas minulosti (2006) [TV film] 
Past Tense n
minih73525minih73525Vliv gama paprsků na měsíček zahradní (1972) 
The Effect of Gamma Rays on Man-in-the-Moon Marigolds n
minih24066minih24066Zpět na Bataan (1945) 
Back to Bataan n
minih27221minih27221Multicar Movie Show (1998) 
n
minih53571minih53571Legitimní násilí (1982) 
Létigime violence n
minih86172minih86172Kapitán Phillips (2013) 
Captain Phillips n
minih24514minih24514Slnko v sieti (1962) 
Slnko v sieti n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 % (12)
8   - curil
6   - jarda53
1   - hvezdyn
5   - mikee007
6   - cerfik
8   - Milicent
7   - rosta12
6   - Hakamiah
7   - HANSIE242
5   - Berny.GB
7   - etos
3   - Roober
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150680
Osobností: 633984
Fotografií: 574558
Plakátů: 272997
Obsahů a biografií: 138376

Poslední komentáře

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Hrdinové ohně (2017)

PROCESOR!

Hrdinové ohně
Film o hrdinech, který není   točený klasickým způsobem.   Není plný klišé „ Dělal   jen svou práci“ a záběry   na americkou vlajku či kecy o   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Co

Dvanáct rozhněvaných mužů
ještě dodat? Snad jen že je   škoda že nezískal i přes   nominace žádné Oskary. Ve   stejné době byl totiž   natočen film Most přes řeku   Kwai.

Autor: lion71 | Hodnocení: 10 / 10

Hrůzná minulost (2012)

PROCESOR!

Hrůzná minulost
Tak to byl horůrek přesně   podle mého gusta. Sem fanda   duchařin a tady si je   užijeme do sytosti. A když k   tomu přidáme jednu velkou   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Wonder (2017)

Wonder
║Rozpočet   $20miliónov║Tržby USA   $132,422,809║Tržby   Celosvetovo $298,714,696▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v více >

Autor: T2 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.308/0.272