reklama
 
ohodnotit

Mí Pražané mi rozumějí

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
59 minut
Premiéra v ČR:
4.12.1991
„Pržané Mozartovi rozumějí - nebo ne?“

Celkové hodnocení filmu Mí Pražané mi rozumějí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.4.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.5.2015
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.4.2018
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2012
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2010
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2012
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2013
Berny.GB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.11.2007
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34232minih34232Mléčná dráha (1969) 
La voie lactée n
minih22256minih22256Velká filmová loupež (1986) 
Velká filmová loupež n
minih28731minih28731Jánošík (1921) 
Jánošík n
minih36273minih36273Inženýrská odysea (1979) [TV seriál] 
Inženýrská odysea n
minih86172minih86172Kapitán Phillips (2013) 
Captain Phillips n
minih38575minih38575Adrenalin (2000) [TV film] 
Cutaway n
minih63341minih63341Čtyři chlapci jedné noci (2009) [TV film] 
4 garçons dans la nuit n
minih3041minih3041Andělské oči (1994) 
n
minih3519minih3519Láska s potížemi (1949) 
Take Me Out to the Ball Game n
minih44358minih44358Planeta Teror (2007) 
Planet Terror n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 % (12)
8   - curil
6   - jarda53
1   - hvezdyn
5   - mikee007
6   - cerfik
8   - Milicent
7   - rosta12
6   - Hakamiah
7   - HANSIE242
5   - Berny.GB
7   - etos
3   - Roober

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

132 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Jako za starých časů

04:15 - 04:35

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

03:55 - 04:55

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:55 - 06:20

37 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.297/0.262