ohodnotit

Mí Pražané mi rozumějí

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
59 minut
Premiéra v ČR:
4.12.1991
„Pržané Mozartovi rozumějí - nebo ne?“

Celkové hodnocení filmu Mí Pražané mi rozumějí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.4.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.5.2015
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.4.2018
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2012
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2010
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2012
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2013
Berny.GB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.11.2007
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih112614minih112614Pat a Mat: Kabriolet (1992) 
Pat a Mat: Kabriolet n
minih55351minih55351Yago, syn džungle (2001) [TV seriál] 
Yago, pasión Morena n
minih39599minih39599Pokaždé se loučíme (1986) 
Every Time We Say Goodbye n
minih54722minih54722Džentlmen a frajer (2006) 
Bon Cop, Bad Cop n
minih49996minih49996Kořist (1971) 
Le Casse n
minih116686minih1166863 dny na zabití (2014) 
3 Days to Kill n
minih35696minih35696Petřin osud (1980) 
Petrijin venac n
minih147800minih147800Zahradnictví: Rodinný přítel (2016) 
Zahradnictví: Rodinný přítel n
minih46053minih46053Zločin v Sillicon Valley (1999) 
New World Disorder n
minih28552minih28552Octopus (2000) [Video] 
Octopus n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 % (12)
8   - curil
6   - jarda53
1   - hvezdyn
5   - mikee007
6   - cerfik
8   - Milicent
7   - rosta12
6   - Hakamiah
7   - HANSIE242
5   - Berny.GB
7   - etos
3   - Roober
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154165
Osobností: 639204
Fotografií: 586623
Plakátů: 278338
Obsahů a biografií: 141221

Poslední komentáře

Backstage (2018)

No já nevím ...

Backstage
to měl být pokus o co?   Přiblížit se americkým   tanečním filmům? Tak to   fakt nevyšlo. Ani herecky,   dějově a natož tanečně.   Některé více >

Autor: laratomb | Hodnocení: 4 / 10

Mars útočí! (1996)

Mars útočí!
Film je komedií, či spíše   parodií na různé sci-fi   filmy s tématem invaze   mimozemské civilizace na   Zemi. Ač je to v podstatě   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Vánoční výlet (2013) [TV film]

Vánoční výlet
Prostinký televizní   romantické road movie   odehrávající v období   vánoc. Ohromný kýč po   všech stránkách a na všech   frontách. Naivní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Šťastný den (1995) [TV epizoda]

Šťastný den
Lola hned od rána telefonuje   s Manuelem o začarovaném   domě. Adély je líto   Josého, ale Benedikta mu   stále nehodlá odpustit. Při   obědě více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Kajícník (1995) [TV epizoda]

Kajícník
José i Lola po ránu   absolvují nechtěnou   koupel.:) José pro své   chvástání, jak opět   získá Benediktu a Lola že   znovu vyrukovala s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.367/0.335