Zari
ohodnotit

Mezi nebem a zemí

Conversations with God

Další název:
Rozhovory s Bohom (SK); Hovory s Bohem
Rok:
2006
Délka:
109 minut
„Po autonehodě přišel o práci i o dům. Ocitl se na ulici a trvalo téměř rok, než si uspořádal svůj život a opět získal střechu nad hlavou.“

Komentáře k filmu Mezi nebem a zemí

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
petrusmev
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.1.2016
První půlka filmu, když   hlavní hrdina žije na dně,   je zajímavá, druhá půlka   je však o dost slabší a   vypadá jako reklama na knihu.   Bohužel myšlenky z knihy   jsou jen naznačeny a   očekávání duchovního   rozměru nebylo naplněno.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.1.2013
Mám problém s   uvěřitelností, a to jsem   paradoxně věřící :-),   celé mi to připomíná   taková ta shromáždění,   kde slepí vidí, chromí   chodí, mrtví ožívají...,   ne vážně, netvrdím, že si   pan Walsch vymýšlí, jen   mně nesedí, že zná   odpověď na každý z dotazů   a zodpovídá je hodně   šalamounsky a přitom si   několikrát protiřečí,   myslím, že v parku měl   hodně času na   přemýšlení, jak se stát   šikovným manipulátorem ve   jménu Boha, nebo se pletu a   jsem nedůvěřivá kvůli   nepovedenému filmovému   zpracování. Každopádně   mě pobavilo, jak se lidé   sveřepě brání věřit v   existenci Boha, nazývají jej   předsudkem, jeho zákony jim   přijdou jako středověké   pověry a směrem k církvi   mají jen slova pohrdání - a   pak se zrehabilituje jeden z   nejubožejších, prohlásí,   že mluví s Bohem, pro   každého má vzkaz, který se   dobře poslouchá a voalá -   všichni mu provolají hosana!   Přitom mají všechno přímo   před nosem, včetně hovorů   s Bohem, kolikrát se stačí   řídit pouze vlastním   svědomím - to je ten hlas,   který vám našeptává, že   se někdo dívá. NEPOCHOPENÁ   SCÉNA: Leořino   předsevzetí, že už nebude   trávit život vyděláváním   na živobytí, chce vytvořit   nový, založený na lásce a   soucitu - ó, jak jednoduché,   tak hodně štěstí, Leoro.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

82 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Prvních 72 hodin druhé světové...

13:15 - 14:00

37 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

13:40 - 14:40

12 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

13:20 - 14:25

32 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Reklama