Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Městečko Twin Peaks
Seznam epizod:

1. Poklidné městečko uprostřed lesů poblíž kanadských hranic zcela zaskočí vražda středoškolačky Laury Palmerové. Šerif Harry Truman dostává pomoc přímo od FBI - zvláštního agenta Dalea Coopera. Jak se ukazuje, má to své oprávnění. Stále podivnější případ se shoduje s vraždami mladých dívek na jiných místech Států. Kromě toho se za malebnou tváří městečka ukazuje řada nepravostí, nemravností a vůbec podivných věcí...

2. Agent Cooper vniká do dalších skrytých podob městečka: pašují se sem přes hranice drogy. Divák začíná tušit nečistou hru kolem pily - hrají ji Ben Horn, Catherine Martellová a Jocelyn Packardová. První podezřelý z vraždy Laury - její přítel Bobby - je propuštěn a chce se pomstít Jamesi, který s Laurou také chodil. Sám Bobby má poměr se servírkou Shelly, jejíž muž Leo má, zdá se, velmi hrubé způsoby...

3. Agent Cooper demonstruje šerifovým lidem své neobvyklé deduktivní metody ovlivněné východními filozofiemi při hledání pachatele z okruhu podezřelých (iniciály LJ). Kamarádka Lory Donna a James si přiznávají lásku a současně na vlastní pěst pátrají po příčině Lořiny smrti. Dozvídáme se více o vazbě Bena Horna a Jerryho k podniku Jednooký Jack.

4. Po incidentu mezi Cooperovou posilou z FBI, nevychovaným expertem Albertem, a doktorem Haywardem je Lora Palmerová pohřbena. Do Twin Peaks přijíždí Lořina sestřenice Madeline. Cooper vypráví kolegům o podivném snu s trpaslíkem a krásnou dívkou, která mu řekla jméno vraha. Šerif Truman vezme Coopera mezi tajný spolek, snažící se odhalit obchod s drogami.

5. Na scéně se objevuje jednoruký muž - a také Bob, běsný muž z vizí matky Lory Palmerové a ze snů agenta Coopera. Majitelka snacku RR Norma očekává návrat manžela Hanka, který má být propuštěn na podmínku z vězení. Dcera Bena Horna Audrey se chystá pátrat na vlastní pěst.

6. Cooper s Trumanem se vydávají do lesů, navštíví Dámu s polenem a najdou srub s rudými závěsy. Audrey Hornová si vynutí práci v oddělení parfumerie v otcově obchodním domě, odkud podle ní vede cesta do Jednookého Jacka. Z vězení se vrací manžel Normy Hank. James s Donnou zasvěcují sestřenici Lory Madeleine do svého tajného vyšetřování.

7. Cooper s Edem se v přestrojení vydávají do Jednookého Jacka, dopadnou Leova společníka z inkriminované noci s Lorou a Ronnie. Audrey má před sebou prvního zákazníka - majitele. Madeleine se na základě podezření Donny a Jamese ohlásí doktoru Jacobovi jako Lora Palmerová...

8. Zraněný Jacques je zavražděn v nemocnici, kam je po přepadení neznámým pachatelem (při noční schůzce s Lorou-Madeleine) převezen i doktor Jacoby. Donna a James najdou v jeho bytě půlku Lořina přívěsku a kazetu s nahrávkou. Leo uvězní Shelly na pile, kterou podpálí. Zachrání ji Catherine Martellová, která sama však při požáru zmizí. Hank vydírá Josie Packardovou a agent Cooper je postřelen ve svém hotelovém pokoji. Edova Nadine spolyká prášky.

Zdroj: DVD


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Twin Peaks (1992)

 Twin Peaks (1992)
Twin Peaks n
Twin Peaks: Fire Walk with Me
Žánr: mysteriózní / krimi / drama
Země: Spojené státy americké / Francie
Režie: David Lynch

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Skalpel, prosím (1985)

14:30 - 16:25

14 minut již uběhlo
101 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

14:25 - 15:20

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:35 - 15:30

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:25 - 15:30

19 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Green Day - Waiting

Green Day - Waiting
Green Day - Waiting

Naposled navštívené:
Green Day - Waiting

Green Day - Waiting
Green Day - Waiting