reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Mesmer

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.6.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.2.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.1.2011
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2008
petra244
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2009
max24371
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.8.2011
Mirdule
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih59469minih59469Tlukot srdce (1980) 
Heart Beat n
minih71863minih71863Ve stínu (2012) 
Ve stínu n
minih48970minih48970Cargo (2006) 
n
minih10546minih10546Konkurs (1963) 
n
minih17654minih17654Na plný plyn (1996) 
RPM n
minih30776minih30776Dračí srdce 2 (2000) [Video] 
Dragonheart: A New Beginning n
minih70774minih70774Finanční krize (2010) 
Inside Job n
minih67221minih67221Chanel Solitaire (1981) 
Chanel Solitaire n
minih50511minih50511Návštěva starší sestry (2004) 
Les Soeurs fâchées n
minih43443minih43443Dallas 362 (2003) 
Dallas 362 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 %
5   - Erkul
7   - satyr
8   - Kycky
7   - rosta12
7   - Tominko
7   - petra244
2   - max24371
7   - Mirdule
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 142412
Osobností: 609655
Fotografií: 531510
Plakátů: 255525
Obsahů a biografií: 130976

Poslední komentáře

The Stolen Princess (2017)

Stolen princess / Ukradena princezna 2017

The Stolen Princess
Stolen princess 2 neboli   Ukredena princezna , v Rusku   uvedana animovana 3D pohadka   i pod nazvem Ruslan i   Ljudmila 3D 2017. Je více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Co školačky zamlčují (1973)

Co školačky zamlčují
Pro českého diváka bude   jistě povědomá scéna   okopírovaná z Ostře   sledovaných vlaků, kdy se na   zavřené poště dostane   jeden páreček více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Byt (1960)

Sladká romantická komedie, ale...

Byt
Začínám těm klasickým   hollywoodským „filmům pro   pamětníky“ přicházet na   chuť. Byt je okouzlující   hořkosladká (tragi)komedie o   malém více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Na seriál jsem se těšil,   ale již ze střípků   ukázek, které bombardovaly   obrazovku měsíc dopředu,   kdy vymyšlené osoby i   nepravdivé více >

Autor: jarda53

Byl lásky čas (2012) [TV film]

Byl lásky čas
Nevím, nevím, takový   příběh se v mém okolí   nestal, některé scény se mi   zdály přitažené za uši, v   příběhu ale hlavní roli   hrají více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.828/0.683