reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Měsíční hory

Mountains of the Moon

Rok:
1989
Délka:
135 minut
Premiéra v ČR:
1.6.1991
„Dobrodružné putování africkým kontinentem v polovině minulého století.“

Celkové hodnocení filmu Měsíční hory

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.6.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.1.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.5.2015
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2010
zdenka324
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11289minih11289Lehké ublížení na těle (1983) 
Könnyű testi sértés n
minih24130minih24130Ztracená tvář (1965) 
n
minih52887minih52887Pivo přes ulici (1974) 
Pivo přes ulici n
minih50763minih50763Bill (2007) 
Meet Bill n
minih70703minih70703Miért ? (1943) 
Miért ? n
minih35530minih35530Recept na lásku (2001) 
Bella Martha n
minih41112minih41112Jak vyléčit ježibabu (1997) [TV inscenace] 
Jak vyléčit ježibabu n
minih25765minih25765Andělé naděje: Příběh Dorothy Day (1996) 
Entertaining Angels: The Dorothy Day Story n
minih29880minih29880Dost (2002) 
Enough n
minih52143minih52143Robert Zimmermann žasne nad láskou (2008) 
Robert Zimmermann wundert sich über die Liebe n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90 %
8   - cicis
9   - curil
10 - Gremmie
8   - miratskyl
10 - zdenka324

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141727
Osobností: 607013
Fotografií: 527206
Plakátů: 254131
Obsahů a biografií: 130415

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.619/0.597