reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Měla žlutou stužku

She Wore a Yellow Ribbon

Další název:
Nosila žlutou stužku; Der Teufelshauptmann
Rok:
1949
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Měla žlutou stužku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.7.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.6.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.9.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.10.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.8.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.7.2009
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.12.2015
Pankáč
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.8.2011
MikeZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.8.2009
Olda58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.4.2010
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.9.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih115606minih115606Loft (2014) 
The Loft n
minih144815minih144815Zvědavý George: Jarní dobrodružství (2013) [TV film] 
Curious George Swings Into Spring n
minih15372minih15372Panenka (1938) 
n
minih11917minih11917Malý Nemo: Dobrodružství v Dřímotově (1989) 
Little Nemo: Adventures in Slumberland n
minih51504minih51504Německo na podzim (1978) 
Deutschland im Herbst n
minih118169minih118169Chlapec, který zmizel (1996) 
De jongen die niet meer praatte n
minih14735minih14735Od dvanácti do tří (1976) 
From Noon Till Three n
minih41960minih41960World Trade Center (2006) 
World Trade Center n
minih10415minih10415Kolonie Lanfieri (1969) 
Kolonie Lanfieri n
minih17762minih17762Red Rock West (1992) 
Red Rock West n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.7 %
10 - curil
9   - clara.bow
7   - Frolíček
7   - R.RICKIE
9   - satyr
7   - zepo
9   - rosta12
9   - kapelnik
7   - Pankáč
6   - MikeZ
10 - Olda58
8   - thornhill

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

47 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141727
Osobností: 607013
Fotografií: 527182
Plakátů: 254131
Obsahů a biografií: 130414

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 4.826/4.79