Zari
ohodnotit

Méďa Béďa - 3D

Yogi Bear

Další název:
Medveď Yogi (SK)
Rok:
2010
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
3.2.2011
„Prosím, nekrmte medvědy“
Popis / Obsah / Info k filmu Méďa Béďa - 3D
Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu...

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Méďa Béďa - 3D
Rodinná komedie Erica Breviga Méďa Béďa, natočená ve 3-D, kombinuje 3D animaci a hraný film. Tvůrci ponechali oblíbenému hrdinovi TV sérií z Želéstonského parku jeho věčnou touhu po cizím jídle, potměšilý humor, odpor k autoritám, nechuť k jakékoli práci kromě kradení piknikových košů, což je jediná činnost, kterou tento chlupatý tlouštík v kloboučku považuje za užitečnou. Jenže park má být zrušen. Méďa Béďa a jeho kamarád medvídek Bubu se proto spojí se šéfem parku Smithem a s filmařkou Rachel, aby nepřišli o domov a aby divoká příroda nemusela ustoupit komerčním zájmům slizkého starosty. – Přes všechny vymoženosti techniky, vizuální efekty, bizarní zlodějské nápady Médi Bédi a adrenalinové okamžiky film ničím novým nepřekvapí. Zápletka je obehraná, děj nastavovaný a humorné scénky takřka bez vtipu. – V našich kinech byl uveden snímek Williama Hanny a Josepha Barbery Méďa Béďa (1964, FP 12/74, 9/93z) a ve videodistribuci stejnojmenné pásmo (1988, FP 5/93 - V). - Ke snímku je připojen předfilm Zběsilý jezdec (2010, FP 4/2011z)
-kat-, Filmový přehled 2011/4


Popis / Obsah / Info k filmu Méďa Béďa - 3D
Dobrodružství všemi oblíbeného medvěda – médi Bédi a jeho parťáka Bubu mají debut na velkém plátně s použítím CGI animace. Méďu Béďu i jeho kamaráda uvidíte v jejich oblíbeném Jellystonském národním parku ve 3D!
Když zkorumpovaný starosta změní neúspěšný park na těžební areál, spojí se Béďa a Bubu s rangerem Smithem, aby s pomocí zoologa odhalili nekalé úmysly starosty vyhubit téměř vyhynulý druh želvy, jejíž přítomnost v parku by mohla mít za následek reklasifikaci parku na přírodní rezervaci.

Zdroj: Warner Bros


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Pustina (2016) [TV minisérie]

20:10 - 21:10

33 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Polosvět veksláků

20:00 - 21:00

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Hell’s Kitchen Česko (2024) [T...

20:20 - 21:45

23 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Prima - Dvojka na zabití (2021) [TV se...

20:15 - 21:40

28 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Diane Civita

Civita Diane

Naposled navštívené:
Diane Civita

Civita Diane