Zari
ohodnotit

May Day

Intrepid

Další název:
Deep Water
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
98 minut

Komentáře k filmu May Day

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
hejtman
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.10.2006
Tak jsem zas jednou přepnul   TV a hle zase jsem narazil na   Nově na totální   blbost,tentokrát jsem to ani   nedokoukal a i ten začátek   mi utek,ale to co jsem viděl   nemohl vymyslet nikdo s IQ   vyšším než 90.
Z   počátku to šlo,tzv.   pancéřová pět sestřelí   auto v podzemní   garáži,poté mě příběh   celkem zaujal /20min/ a dále   např. aktivní atomová bomba   co nám spadne do vody i s   letadlem, potápěč co ji   chce pod vodou deaktivovat   šroubovákem a kleštěmi/   černý nebo červený drát ?   / ,následuje výbuch a   tsunami vlna míří na   lux.výletní parník,ten se   převrátí vzhůru nohama a   visí,lidé co přežili   dýchají,chodí a jeden se   snaží zabít druhého,bezva   akční přestřelky či   žralok na palubě   převrácené lodi .No prostě   bomba film s logikou a efekty   které zaručeně nevstřebá   ani Váš malý syn. James   Coburn se párkrát objeví ve   vedlejší roli   kapitána,řekne pár slov a   nic nezkazí,ostatní jak   stádo oslů.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama