Zari
ohodnotit

Máš padáka!

Employee of the Month

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
94 minut
„Propuštěný a opuštěný v jediný den. To naštve.“
Popis / Obsah / Info k filmu Máš padáka!
Manažer David Walsh se vypracoval úplně sám a nyní se zdá, že je na vrcholu. Má vysněnou práci jako mladší manažer velké banky, krásný dům, fantastické auto, právě se zasnoubil se Sarah Goodwinovou, která je nejen krásná, ale navíc pochází z bohaté rodiny. Je tu ještě kolegyně Wendy, vítané zpestření jeho milostného života. Vše je zkrátka dokonalé. Ovšem jen do chvíle, než přijde do práce po zásnubním mejdanu a s hlavou v oblacích usedne do křesla v kanceláři ředitele. Ten ho vzápětí vrátí zpět na zem, když mu bez servítků oznámí, že je propuštěn. Další rána ho čeká při večeři se Sarah a jejími rodiči. Dívka přišla na jeho pletky s Wendy a okamžitě zruší zasnoubení. Zoufalý David požádá o radu nejlepšího přítele, podivínského burana a podvodníka Jacka, který se obohacuje olupováním mrtvol. Tomu se nikdy nelíbil kamarádův nápad oženit se. Je přesvědčen, že to, co ho potkalo, je to nejlepší, co se mohlo stát. Jako útěchu mu pošle do motelu prostitutku. Ta však Davidovo neštěstí dokoná, ukradne mu auto. Zlomený Jack sebere pistoli a vydá se naposledy do banky. Poprvé autobusem. Možná by chtěl všem ukázat, zač je toho loket, jenže osud s ním ještě neskončil. Banka je přepadena a David se stává rukojmím. Jenže všechno je ve skutečnosti trochu jinak.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Máš padáka!
Život každého z nás se může změnit za jediný den, ne-li za jediný okamžik. Vtipná americká komedie plná nečekaných zvratů dokáže nejen pobavit, ale přiměje diváka také k zamyšlení nad otázkou, jaké náhody mohou ovlivnit náš život. Populární herci Matt Dillon a Steve Zahn koření svěží příběh svými hereckými výkony, zatímco atraktivní Christina Applegateová dodává snímku půvab a eleganci. Divácky vděčný film se skvělým hereckým obsazením.


Autor: emons

Popis / Obsah / Info k filmu Máš padáka!
Když se David Walsh (Matt Dillon) probudí, jeho život je dokonalý. Má krásnou snoubenku Sáru (Christina Applegate), nejlepšího přítele Jacka (Steve Zahn), rádoby umělce a vysněnou práci manažera banky. To však jen do té doby, než se jeho celý svět promění v absolutní chaos. Snoubenka mu dá kopačky, šéf padáka a nejlepší kamarád ho zatáhne do loupežného přepadení. Jak skončí tento „Den blbec“?
(Oficiální text distributora).


Autor: Kaudik

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

15:55 - 16:45

25 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

15:55 - 16:50

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

50 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:30 - 16:40

50 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Vánoční povídka (Scrooge)

Vánoční povídka
Scrooge

Charles Hutchins

Hutchins Charles

Dasha" "

Naposled navštívené:
Vánoční povídka (Scrooge)

Vánoční povídka
Scrooge

Charles Hutchins

Hutchins Charles

Dasha" "