ohodnotit

Mary Poppins se vrací

Mary Poppins Returns

Rok:
2018
Délka:
130 minut
Premiéra v ČR:
20.12.2018

Celkové hodnocení filmu Mary Poppins se vrací

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (24 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.8.2019
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2019
Petrkey
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.10.2019
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.7.2019
Peykka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.12.2018
ras84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.8.2019
Georgie2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2019
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2019
Gejsa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.11.2019
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.4.2019
jan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2018
Lilisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.12.2018
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.3.2019
Jelinek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2019
Kino.FDb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2018
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2019
SSandra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.6.2019
dusky257
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2019
Venom_TomHardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2018
FazMa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.8.2019
M.Vnuk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.5.2019
mlkinss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.9.2019
Lady_Happy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.8.2019
Ady_Hory
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.11.2019

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56301minih56301Jsme prokleti, Irino (1973) 
Tatko (Kolnati sme, Irina) n
minih154450minih154450Vražedné krásky (2013) [TV film] 
The Cheating Pact n
minih11751minih11751Madame Sousatzká (1988) 
Madame Sousatzka n
minih123733minih123733Sturmtruppen 2 (tutti al fronte) (1982) 
Sturmtruppen 2 (tutti al fronte) n
minih19828minih19828Střihoruký Edward (1990) 
Edward Scissorhands n
minih40897minih40897Metro (2004) 
Creep n
minih40265minih40265Bazén (2001) 
Swimming Pool - Der Tod feiert mit n
minih158201minih158201Všetečkovi (2015) [TV seriál] 
Twirlywoos n
minih37824minih37824Tři pohádky (1963) [TV film] 
Tri rozprávky n
minih12053minih12053Marketa Lazarová (1967) 
Marketa Lazarová n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 % (24)
8   - curil
8   - rimeon
6   - Petak69
9   - Peykka
6   - ras84
8   - Georgie2
8   - dederon
1   - Gejsa
10 - Miggi
7   - jan
10 - Lilisek
2   - Petrkey
6   - thornhill
8   - Jelinek1
8   - respect
6   - SSandra
7   - Kino.FDb
8   - dusky257
5   - Venom_TomH
9   - FazMa

TV Program

ČT1 - Kolja (1996)

16:30 - 18:20

104 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Karel Kryl pro studenty

17:35 - 18:15

39 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Ať žijí duchové! (1976)

17:10 - 18:50

64 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Dokonalý polibek (2018)

16:55 - 18:55

79 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 158870
Osobností: 651081
Fotografií: 608992
Plakátů: 290068
Obsahů a biografií: 146088

Poslední komentáře

Angel Has Fallen (2019)

Mike Banning zachraňuje potřetí!

Angel Has Fallen
Do třetice nám "Míša   Bening" zachraňuje prezidenta   a já to i na potřetí   příjmám. ano je to   nereálné a v lesčems   pitomé, ale máme zde více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Robin Hood (2018)

Robin Hood
Robin Hood v novém hávu a   proč ne? Určitě je lepší   než Robin s Patrickem   Bergenem a na roveň s   Costnerem. Ovšem Errol Flynn   ve filmu více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Sněženky a machři po 25 letech (...

TEHDY A DNES

Sněženky a machři po 25 letech
Kdo je jejich vrstevník, kdo   s nimi prožil jedničku v   "těch " časech, kdo to   teď viděl, ví o čem ten   film je.
Po čtyřícítce více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 9 / 10

Sahara (2005)

Sahara
Sahara je slušná akční   jízda. Jízda po řece i   písku. Kdo nehledá nějaké   hluboké myšlenky a baví ho   zábavná akce, tak se nebude   nudit.

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Robin Hood (2018)

Robin Hood
Další z mnoha zpracování o   slavném zbojníkovi, které   opět nevyšlo. Egerton je   nadějný herec a ještě o   něm určitě uslyšíme, ale   ne více >

Autor: Karius | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.186/0.172