Zari
ohodnotit

Marmaduk

Marmaduke

Žánr:
Rok:
2010
Délka:
87 minut
„Když velký pes propadne kouzlu lásky...“
Popis / Obsah / Info k filmu Marmaduk
Mladá rodina se přestěhuje na předměstí s jejich obrovskou, stále však roztomilou a milovanou dogou. Pes má naneštěstí sklony působit v novém sousedství zmatek svým vlastním, nevšímavým, způsobem.


Autor: salte

Popis / Obsah / Info k filmu Marmaduk
Když se přerostlý psí puberťák Marmaduk přestěhuje se svou rodinou do nového domova, brzy poznává, že sem příliš nepasuje. Najít se svou extrémní velikostí čtyřnohé přátele není úplně snadné. Naštěstí však má nejlepšího kámoše, kocoura Carlose, který mu hlídá záda. V psím parku se Marmaduk seznamuje s čistokrevnými psy, kterým šéfuje bojový pes Bosco. Marmadukovi ihned padne do oka krásná fenka Jezabel a proto ho Bosco začne nenávidět. Aby Marmaduk zapadl mezi psí kamarády, když jeho rodina odjede na víkend pryč, uspořádá doma mejdan. Ten ale skončí špatně - Marmaduk je ponížen kvůli svému přátelství s kocourem. Po návratu domů ho navíc rodina kvůli nepořádku vyhodí na zahradu do deště, a tak Marmaduk odchází neznámo kam. Všichni ho druhý den hledají a nalézají ho v centru města, kde právě došlo k havárii vody. Jeho psí kamarádka Mazie mizí ve vzniklé díře naplněné blátivou vodou a Marmaduk se vrhne zachránit ji.

Zdroj: Nova


Popis / Obsah / Info k filmu Marmaduk
Herecké hvězdy včetně Owena Wilsona, George Lopeze, Kiefera Sutherlanda a Fergie propůjčily své hlasy hrdinům komedie, ve které hraje hlavní roli nejroztomilejší německá doga na světě. Když se přerostlý psí puberťák Marmaduk (Wilson) přestěhuje se svou rodinou do nového domova, brzy poznává, že sem příliš nepasuje – a to doslova! Ale s pomocí svého nejlepšího kamaráda kocoura Carlose (Lopez) a několika nových čtyřnohých přátel se Marmaduk nakonec dostane ze psí boudy, propadne kouzlu lásky a pod zapadajícím sluncem se konečně dočká svého štěstí.
Bontonfilm BD


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 05:59

4 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství vědy a techniky ...

05:15 - 05:45

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

49 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického (2019) ...

05:05 - 05:55

29 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
 Setleři

Setleři

Naposled navštívené:
 Setleři

Setleři