reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Markýza

Marquise

Rok:
1997
Délka:
120 minut
„Toužila jen po lásce a divadlu.“

Celkové hodnocení filmu Markýza

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2013
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.9.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.9.2009
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.9.2014
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.12.2012
georgejiri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.2.2017
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2009
PhyllisDietrichson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.8.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41685minih41685Božské děti (1997) 
Bacheha-Ye aseman n
minih49283minih49283Skinhead Attitude (2003) 
n
minih43067minih43067Pán hradu (1999) [TV film] 
Pán hradu n
minih51024minih51024Profesionální lovec 2 (1997) 
Hardball n
minih6779minih6779Evženie Grandetová (1946) 
Eugenie Grandet n
minih28217minih28217Oněgin (1999) 
Onegin n
minih10143minih10143Když Harry potkal Sally... (1989) 
When Harry Met Sally n
minih50213minih50213Watch on the Rhine (1943) 
Watch on the Rhine n
minih5533minih5533Černý korzár (1976) 
Il corsaro nero n
minih41703minih41703Jeptiška (2005) 
La Monja n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
8   - clara.bow
4   - PORTER
6   - R.RICKIE
8   - Faustka
7   - rockwoman
9   - georgejiri
8   - Zdenek13
10 - PhyllisDie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141611
Osobností: 606597
Fotografií: 526603
Plakátů: 253977
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.289/0.265