reklama
 
ohodnotit

Markýza

Marquise

Rok:
1997
Délka:
120 minut
„Toužila jen po lásce a divadlu.“

Celkové hodnocení filmu Markýza

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2013
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.9.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.9.2009
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.9.2014
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.12.2012
georgejiri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.2.2017
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2009
PhyllisDietrichson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.8.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28280minih28280Romulus a Remus (1961) 
Romolo e Remo n
minih39895minih39895Smršť nad Pacifikem (2005) 
Crash Landing n
minih40940minih40940O statečném Petrovi (1970) [TV inscenace] 
n
minih37187minih3718721 gramů (2003) 
21 Grams n
minih127687minih127687Dracula: The Dark Prince (2013) 
Dracula: The Dark Prince n
minih60197minih60197The Keys of the Kingdom (1944) 
The Keys of the Kingdom n
minih36344minih36344May (2002) 
May n
minih3966minih3966Biblické příběhy: Abrahám (1994) [TV film] 
Abraham n
minih61803minih61803Anna Karenina (1948) 
Anna Karenina n
minih44129minih44129P.S. Miluji Tě (2007) 
P.S. I Love You n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
8   - clara.bow
4   - PORTER
6   - R.RICKIE
8   - Faustka
7   - rockwoman
9   - georgejiri
8   - Zdenek13
10 - PhyllisDie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144322
Osobností: 615111
Fotografií: 539235
Plakátů: 258055
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Den dobytí Bastily (2016)

Den dobytí Bastily
Sice ne tak úplně   originální, ale zato celkem   svižný a divácky   nenáročný akčňák pro tu   chvíli kdy potřebujete   vypnout mozek. více >

Autor: CyberMageFroll.LF | Hodnocení: 7 / 10

Rafťáci (2006)

Rafťáci
Líbilo se mi to mnohem víc,   než opěvovaní   Snowboarďáci. Mínus za tu   šílenou angličtinu v   soundtracku. To se fakt nedá   poslouchat. více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.378/0.342