Zari
ohodnotit

Malý řezník

The Butcher Boy

Další název:
Řeznický učeň
Žánr:
Rok:
1997
Délka:
106 minut
„Kvůli tragickému dětství se z irského chlapce stává násilník.“

Komentáře k filmu Malý řezník

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Charlie35
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.12.2008
Zajímavý film zajímavého   režiséra. Už jeho prvotina   Společenství vlků,   parafráze na Červenou   Karkulku, byla zajímavá a   zvláštní. A to nemluvím o   cenami ovenčené Hře na   pláč, která byla   vynikající. Malý řezník   se též vymyká z běžné   filmové tvorby. Zvláštní,   místy až mrazivě   deprimující příběh   malého chlapce, nenechá   nikoho lhostejným. Umělecky   hodnotně zpracovaný   příběh je dojemný, drsný,   deprimující, cynický ale i   hluboce lidský. Rozhodně pro   náročnějšího diváka.   Silná scéna s pedofilním   duchovním vás spolehlivě   dostane do kolen.
olgab
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.11.2011
Co asi můžeme čekat od   13.letého kluka,který   postrádá lásku a klidné   dětství.Otec těžký   alkoholik a násilník,matka   duševně nemocná.Rodiče   brzy zemřou a jemu zbyde jen   jeden kamarád,který se ale   od něj začne, pro jeho   nepředvídatelné a hrubé   chování, také odvracet.To   ale nestačí a z násilníka   se stává vrah,který končí   v léčebně pro duševně   choré,z které je propuštěn   až v dospělosti.Rozhodně to   není komediální drama,jak   je uvedeno.Je to drama v   pravém slova smyslu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lada Vacková

Vacková Lada

Naposled navštívené:
Lada Vacková

Vacková Lada