reklama
 
ohodnotit

Malý Caesar

Little Caesar

Další název:
Malý Cézar
Žánr:
Rok:
1931
Délka:
79 minut

Celkové hodnocení filmu Malý Caesar

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.1.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.10.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2009
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.12.2007
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.9.2016
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.10.2014
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2013
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.6.2007
Winnfield
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36822minih36822Amen (2002) 
Amen n
minih56690minih56690O kouzelnici Klotýnce (1988) [TV inscenace] 
O kouzelnici Klotýnce n
minih39591minih39591Námluvy (1961) [TV inscenace] 
Námluvy n
minih8724minih8724Hrdina má strach (1965) 
n
minih36978minih36978Divoké dítě (1970) 
L' enfant sauvage n
minih24686minih24686Sobota (1944) 
n
minih112038minih112038Moje máma je squatter (2012) [TV film] 
Petits arrangements avec ma mère n
minih78000minih78000Odhalení (2007) 
Cover n
minih81793minih81793Ukradený ráj (2011) [TV film] 
Stealing Paradise n
minih59669minih59669Útočiště (1975) 
The Hiding Place n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.9 %
8   - cicis
9   - curil
8   - pataamat
8   - Tom_Hardy
7   - Zimmy871
9   - michaldoko
6   - miratskyl
8   - stereolab
8   - Winnfield

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:50 - 04:59

84 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

04:00 - 04:25

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:00 - 04:55

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Milostná rošáda (1994) [TV fil...

02:55 - 04:25

79 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146345
Osobností: 621504
Fotografií: 550920
Plakátů: 262458
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.782/0.694