reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Malí hrdinové

Small Heroes

Další název:
Little Heroes
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Malí hrdinové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.3.2014
enejčel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2011
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.4.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.7.2009
Renat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.11.2007
iritia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.3.2006
jeremyroe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih93863minih93863Laboratoř smrti (2004) [TV film] 
Deep Evil n
minih34116minih34116Blázen v Americe (2001) 
The Whole Shebang n
minih47126minih47126Muž a stín (2007) [TV film] 
n
minih27714minih27714Téměř bez šance (1999) 
Brokedown Palace n
minih13947minih13947Nell (1994) 
Nell n
minih34309minih34309Freddy vs. Jason (2003) 
Freddy vs. Jason n
minih44293minih44293Ženy klanu Kennedyů (2000) [TV film] 
Jackie, Ethel, Joan: The Women of Camelot n
minih24610minih24610Prosím, pane profesore (1940) 
n
minih46002minih46002Bubáci a hastrmani (1999) [TV seriál] 
Bubáci a hastrmani n
minih31107minih31107Jesse James (1939) 
Jesse James n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 %
5   - curil
8   - enejčel
6   - Jarda.ftr
9   - oulisna
6   - rosta12
6   - Zdenek13
5   - Renat
9   - iritia
5   - jeremyroe

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:55 - 15:55

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední tajemství třetí říše ...

15:05 - 16:00

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:35

65 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605787
Fotografií: 526202
Plakátů: 253740
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 3.23/3.203