reklama
 
ohodnotit

Major Hubal

Hubal

Žánr:
Země:
Rok:
1973
Délka:
118 minut, 3310 metrů
Premiéra v ČR:
5.6.1974
„Polský film o legendárním veliteli“

Celkové hodnocení filmu Major Hubal

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.12.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2008
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2008
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.12.2016
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47299minih47299Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Krvavý nadpis (1979) [TV film] 
Šerlok Cholms i doktor Vatson - Krovavaja nadpis n
minih84126minih84126Süskind (2012) 
Süskind n
minih23122minih23122Vyšší princip (1960) 
n
minih8457minih8457Hon na kočku (1979) 
Hon na kočku n
minih75942minih75942Jesse Stone: Bez výčitek (2010) [TV film] 
Jesse Stone: No Remorse n
minih64979minih64979První kroky (2008) 
První kroky n
minih40333minih40333Vinci (2004) 
Vinci n
minih6589minih6589Dobrý den, město (1976) 
n
minih24847minih24847Zlatá svatba (1972) 
n
minih11429minih11429Libero, má lásko (1973) 
Libera, amore mio... n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
9   - curil
8   - clara.bow
9   - Edward52
7   - lejtenant
7   - zepo
5   - tvo

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

76 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Československý filmový týdeník...

13:45 - 14:00

1 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

51 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:20

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144357
Osobností: 615225
Fotografií: 539397
Plakátů: 258140
Obsahů a biografií: 132186

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

Alien: Covenant

Vetřelec: Covenant
Film je nic moc,začatek   hrozny,to si mohly odpustit,   ja bych ho vystřihnul,tak   pořad jak tam hrají na tu   trubku,to tam nemusely vubec   více >

Autor: martin1410 | Hodnocení: 1 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Moc jsem si od tohoto filmu   neslibovala a tak možná   proto jsem byla docela   příjemně překvapená.   Dostalo se mi poměrně hodně   nových více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Při svých toulkách Prahou,   kde jsem přes 5,5 roku   pracoval, jsem od stadionu   Sparty zabloudil až k místu,   kde desítky filmařů kmitali   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Donšajni (2013)

Pitomost

Donšajni
V rámci dopoledního   sledování televize na   pozadí jsem vypila dlouhé   kafe u tohoto filmu a   zapomněla jsem, že jsem   chtěla dělat i něco více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

xXx: Návrat Xandera Cage (2017)

xXx: Návrat Xandera Cage
Osobně nebýt toho že se v   celku člověk vůbec nenudí   pořád se něco děje ,tak   dávám přednost jedničce i   přes to že je tu více akce   tak více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.534/0.491