Zari
ohodnotit

Mafiánovi

Malavita

Další název:
Mafiánovci; The Family
Rok:
2013
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
14.11.2013
„Pro někoho zločinci, pro ně rodina.“
Popis / Obsah / Info k filmu Mafiánovi



Práskání se v mafiánském prostředí trestá smrtí. Proto se americký “kmotr” s celou rodinou musel v rámci programu na ochranu svědků přestěhovat do Francie. Ačkoliv se agent Stansfield sebevíc snaží ve svém malém nudném městě zachovat klid a pořádek, ne nadarmo se říká, že starého psa novým kouskům nenaučíš. V případě Freda Mazoniho (Robert DeNiro), jeho krásné ženy Maggie (Michelle Pfeifferová) a dvou dětí Belle a Warrena to platí dvojnásob. Když k jejich svéráznému životnímu stylu přičteme ještě fakt, že pomstychtiví mafiáni na sebe nenechají dlouho čekat, je jasné, že tento komediální film Luca Bessona bude jízda.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 20.11.2014 HBO


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Mafiánovi



Šéf mafie sa presťahuje so svojou rodinou do ospalého mestečka v Normandii vo Francúzsku. Háčik je však v tom, že rodina je v ochrane svedkov za donášanie na mafiánske klany. Napriek svojej zjavnej nechuti k tejto prazvláštnej rodine sa ju agent CIA (Tommy Lee Jones) napriek tomu snaží držať v utajení. Giovanni Manzoni (Robert DeNiro), jeho žena Maggie (Michelle Pfeiffer) a ich deti Belle (Dianna Agron) a Waren (John D'Leo) sa susedom predstavujú pod falošnými identitami a vymyslenými životy a nikto by nehádal, čo sú naozaj zač. Lenže starého psa novým kúskom nenaučíš a tak ich správanie prezrádza zrazeným mafiánom, kde by ho mohli nájsť.

Pravda.sk


Autor: cicis

Popis / Obsah / Info k filmu Mafiánovi



Kdysi měl všechny a všechno pod palcem. Ale časy se mění. Bývalý mafiánský boss Giovanni Manzoni (Robert De Niro), jeho rázná manželka Maggie (Michelle Pfeiffer) a jejich dvě děti jsou za příkladnou spolupráci se zákonem umístěni do programu na ochranu svědků. Žít životem spořádaných občanů se jim příliš nedaří. Zoufalý agent FBI Stansfield (Tommy Lee Jones) je musí opět přestě-hovat, protože mafiánské klany zuřivě pátrají po špinavém udavači s jasným cílem. A tak se z nich tentokrát stávají Blakeovi a je- jich novým domovem malé, ospalé městečko v Normandii. Jenže staří psi se novým kous-kům učí těžko. Jejich chování a zvyklosti jsou pro život v utajení překážkou. Tahle rodinka má mafiánství prostě v krvi.

zdorj: Bioscop


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Mafiánovi



Luc Besson natočil kriminální komedii Mafiánovi sice ve Francii, ale s americkými herci. Titulní mafiánská rodina totiž přesídlí z Ameriky do Normandie, protože se musí ukrývat před pomstou jiných „rodin“. O jejich krytí se stará agent Stansfield se dvěma muži. Američané se však nedokáží zbavit svých „stereotypů“, z čehož pramení řada zápletek a situací, v nichž se uplatňuje především černý humor, ale někdy také až překvapující násilí. Své místo tu samozřejmě mají i narážky na odlišný životní způsob v Americe a ve Francii.
Tomáš Bartošek, Filmový přehled 2013/Z


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Z metropole

05:30 - 06:00

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Jedlý hmyz

04:50 - 05:45

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:00 - 06:05

42 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Casanova (2005)

03:25 - 05:59

137 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Žízeň po zlatu

Žízeň po zlatu

Brick Mason

Mason Brick

Naposled navštívené:
Žízeň po zlatu

Žízeň po zlatu

Brick Mason

Mason Brick