reklama
 
ohodnotit

Madla a Ťap [TV seriál]

Další název:
Madla and Ťap
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
9 minut, (13 dílů x 9 min.)

Celkové hodnocení filmu Madla a Ťap

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 91.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.10.2011
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.10.2014
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.12.2012
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.9.2010
asdf23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.1.2012
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.7.2014
matlafa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.12.2015
Bronislava777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.5.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih122284minih122284Jan Hus (2015) [TV film] 
Jan Hus n
minih17625minih17625Pyšná princezna (1952) 
Pyšná princezna n
minih28502minih28502Vertical Limit (2000) 
Vertical Limit n
minih41728minih41728M.A.S.H. (1972) [TV seriál] 
M*A*S*H n
minih41763minih41763Ivanka a Marijka (1976) [TV inscenace] 
Ivanka a Marijka n
minih51138minih51138Souboj Titánů (2010) 
Clash of the Titans n
minih107327minih107327Aleje (2009) [TV film] 
n
minih52778minih527783 + 1 s Miroslavem Donutilem (2004) [TV cyklus] 
3 + 1 s Miroslavem Donutilem n
minih55042minih55042Na zámku (2000) [TV film] 
Na zámku n
minih60339minih60339Zázraky přírody (2009) [TV cyklus] 
Zázraky přírody n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

91.3 %
9   - green-tea
9   - jmenuji.se
8   - Matematick
10 - Persefonia
9   - asdf23
8   - Alex.Denim
10 - matlafa
10 - Bronislava
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.268/0.183