reklama
 
ohodnotit

Má sestra Maria

Meine Schwester Maria

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Má sestra Maria

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.5.2008
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.12.2008
iritia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.3.2006
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.8.2008
natali.1983
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18098minih18098Roztržitý profesor (1961) 
The AbsentMinded Professor n
minih35791minih3579110th Victim (2003) 
10th Victim n
minih27576minih27576Ve svatební den (1998) 
Il testimone dello sposo n
minih43832minih43832Schovávaná na schodech (1972) [TV inscenace] 
n
minih31941minih31941Training Day (2001) 
Training Day n
minih35391minih35391Zmražená pojistka (2004) 
The Big White n
minih54727minih54727Saw 6 (2009) 
Saw VI n
minih36906minih36906Miluj mě! ...prosím (2004) 
Wicker Park n
minih25380minih25380Angličtina 1-36 lekce (1993) 
n
minih20949minih20949Souboj cti (1996) 
The Quest n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.5 % (11)
6   - satyr
2   - T800
5   - uriel
6   - marimari
4   - 10kacka10
9   - iritia
6   - mirisek
3   - Collie
4   - jjano
6   - psichy
10 - natali.198

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

151 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Divnopis (2008) [TV pořad]

04:55 - 05:00

1 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

03:45 - 06:30

71 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.158/0.12