Zari
ohodnotit

Má mě rád, nemá mě rád

Flipped

Další název:
Má ma rád, nemá ma rád (SK)
Rok:
2010
Délka:
90 minut
„Příběh o kouzlu první dětské lásky, která se v průběhu let mění do různých podob.“
Popis / Obsah / Info k filmu Má mě rád, nemá mě rád
Bryce a Juli se poprvé potkali ve druhé třídě. Okamžitě poté, co Juli pohlédla do Brycových hlubokých, modrých očí, věděla, že ho jednoho dne políbí. Postupně s jejich dospíváním se zdá, že i jejích láska roste a kvete. Zatímco oni dva se potýkají s věcnými problémy mládí, jejich rodiče si musí ujasnit vlastní záležitosti sami se sebou.


Autor: salte

Popis / Obsah / Info k filmu Má mě rád, nemá mě rád
V létě roku 1957 se sedmiletý Bryce Loski přestěhoval spolu se svými rodiči a starší sestrou do malého městečka, kde se setkává s dívkou ze sousedství a zároveň novou spolužačkou, Juli Bakerovou. Zvědavá a bystrá Juli se do něj na první pohled zamiluje. Bryce se jí naopak snaží ze všech sil zbavit, zdá se mu dotěrná a protivná. Léta běží, rozporuplný vztah Bryce a Juli se nijak zásadně nemění. V sedmé třídě však nastává v Bryceově životě velká změna. Po smrti babičky se k nim nastěhuje dědeček Chet, který vidí Juli v úplně jiném světle. Imponuje mu její tvrdohlavost a odhodlání. Jednoho dne se Juli rozhodne zachránit starý platan, který stojí v jejich ulici. Prosí Bryceho o pomoc a doufá, že ji podpoří?

Zdroj: Nova


Popis / Obsah / Info k filmu Má mě rád, nemá mě rád
Když se dva druháci, Bryce a Juli, potkali poprvé, Juli hned věděla, že je to láska. Bryce si tím nebyl vůbec jistý. Ve dnech a letech, které následovaly, dělal Bryce (Callan McAuliffe) co mohl, aby si svou “přítelkyni” udržel od těla – a chytrá, nezávislá Juli (Madeline Carroll) mu stále dávala výhodu pochybností. Tato něžná romantická komedie režiséra Roba Reinera o dospívání sleduje dvojici od základní školy po střední, během vítězství i katastrofy, rodinného dramatu i první lásky a nechává je objevovat kým vlastně jsou – a kým jsou jeden pro druhého.
Magicbox 2011


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

87 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok na planetě Zemi

13:40 - 14:40

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

13:35 - 14:35

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

13:30 - 14:30

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Reklama