Zari
ohodnotit

Lví král 2: Simbův příběh [Video]

The Lion King: Simba's Pride

Další název:
Lví král II: Simbův příběh; Leví kráľ 2: Simbova pýcha
Žánr:
Rok:
1998
Délka:
75 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Lví král 2: Simbův příběh
Kiara, Simbova tvrdohlavá a srdnatá dcera, hledá dobrodružství tam, kam její otec nedohlédne, takže i vy budete mít možnost poznat sílu „Upendi“ – lásky. Timon a Pumba ji sice chrání, seč jim stačí síly, ale když Kiara potká Kovua, samečka, který má pomstít Scara, naberou věci rychlý spád. Kiara a Kovu hledají vlastní místo ve velkém kruhu života a pomalu si uvědomují, že jejich úkolem možná bude obě znepřátelené smečky přimět k tomu, aby spolu žily v míru.
Postavám filmu Lví král 2: Simbova pýcha je film plný skvělých písní a báječné animace. Příběh Kiary a Kovua bude dlouho dojímat diváky různých věkových kategorií, protože do kruhu života vstupuje nová generace.
Magicbox DVD


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Lví král 2: Simbův příběh
LVÍ KRÁL 2: SIMBŮV PŘÍBĚH dějově završuje trilogii o Lvím králi. Působivý a velkolepý snímek vychází v novém zvláštním vydání. Potkaní se zde Kiara a Kovu, zástupci nejmladší generace vládnoucí lví dynastie. Prožijí spolu "Upendi" - lásku - a pochopitelně také spoustu legrace s oblíbenými Timonem a Pumbou!
Kiara, tvrdohlavá dcera Simby, je dědičkou trůnu. Místo vladařských povinností jí ale láká daleko více dobrodružství. Když nebojácně prozkoumává přísně zakázanou Vnější zemi, setká se s rozpustilým mladým Kovu, který se rozhodl vydat se po stopách Scara. Kiara a Kovu se tak spolu snaží najít své místo v "Kruhu života" a poznávají, že jsou jedinou nadějí na usmíření mezi dvěma znesvářenými královstvími.
Speciální edice LVÍ KRÁL 2: SIMBŮV PŘÍBĚH je vynikající animovaný film z dílny studia Disney, který obsahuje šest krásných písní a spoustu skvělé zábavy.


Autor: jelinek61

Popis / Obsah / Info k filmu Lví král 2: Simbův příběh
Je to rozprávka pre deti aj pre dospelých. Sú tam nádherné pesničky, ktoré chytia každého za srdce. Oplatí sa to pozrieť v originálnom jazyku.
Na Hrdej skale žije kráľ Simba so svojou svorkou. Narodí sa mu dcéra Kiara. Žijú v láske a v mieri. Na druhej strane, ktorá sa nazýva Pustatina- obývajú vyhnanci. Vedie ich levica Zira. Vychováva syna Kovu, k nenávisti k Simbovi a učí ho, aby ho zabil.
Lenže osud chcel to inak.
Kiare, zakážu sa približovať k Pustatine. Pri zápale hry sa oddiali od Hrdej skaly a zablúdi do Pustatiny. Tam sa zoznámi s Kovom, po dobrodružstve s krokodílmi.
Zira zaútočí na Kiaru, ale v pravej chvíli ju zachráni otec.
Po niekoľkých rokov ide Kiara na prvý lov. Nepriatelia podpália trávu. Kiara upaddá do bezvedomia. Opäť ju zachraňuje Kovu. Simba ho z nevôľou prijíma k sebe. Simba sa chce s Kovom porozprávať o vzťahu s jeho dcérou. V krajine ich obkľúčia Zira. Nastane bitka. Simba vyčerpaný sa vracia naspäť. Myslí si, že ho zradil Kova a opäť ho vyháňa. Kiara sa nenapadne vytratí za Kovu.
Kým sú preč Zira chystá vojnu. Simba varovaný, sa so svorkou postaví proti Zire...


Autor: juraj

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Lví král (2019)

 Lví král (2019)
Lví král n
The Lion King
Žánr: animovaný / dobrodružný / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Lví král 3: Hakuna Matata (2004) [Video]

 Lví král 3: Hakuna Matata (2004) [Video]
Lví král 3: Hakuna Matata n
Lion King 3: Hakuna Matata
Žánr: animovaný
Země: Spojené státy americké
Režie: Bradley Raymond, Ryan O'Loughlin

(pokračování)

Lví král Simba (1995) [TV seriál]

 Lví král Simba (1995) [TV seriál]
Lví král Simba n
Simba Il Re leone
Žánr: animovaný
Země: Itálie / Jižní Korea


(spin-off)

Lví král (1994)

 Lví král (1994)
Lví král n
The Lion King
Žánr: animovaný / rodinný / dobrodružný / muzikál
Země: Spojené státy americké
Režie: Roger Allers, Rob Minkoff

(pokračování)

Reklama