reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Luisa, Carla, Lorenza e... le affettuose lontananze

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 38.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47266minih47266Akta X: Chci uvěřit (2008) 
The X-Files: I Want to Believe n
minih4385minih4385Boccacio 70 (1961) 
Boccaccio ’70 n
minih35814minih35814Gothika (2003) 
Gothika n
minih15320minih15320Pan Johnson (1990) 
Mister Johnson n
minih65523minih65523Prorok zla (1993) [TV film] 
Prophet of Evil: The Ervil LeBaron Story n
minih25015minih25015Stará známá písnička (1997) 
On connait la chanson n
minih41359minih413599 hráčů se smrtí (2005) 
House of 9 n
minih4551minih4551Brainscan (1994) 
Brainscan n
minih33350minih33350Myšák Stuart Little 2 (2002) 
Stuart Little 2 n
minih21199minih21199Total Recall (1990) 
Total Recall n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

38.8 %
5   - Agostino
4   - Kuvik
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - Grassel
3   - Alfpaseka
4   - jura1973

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

131 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Čaj pro třetího

04:15 - 04:40

11 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:05 - 04:55

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

03:45 - 04:30

41 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.273/0.236