reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Luisa, Carla, Lorenza e... le affettuose lontananze

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 38.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56688minih56688Pensacola - Zlatá křídla (1997) [TV seriál] 
Pensacola: Wings of Gold n
minih8976minih8976Chlapec, který uměl létat (1986) 
The Boy Who Could Fly n
minih41983minih41983Poslední prázdniny (2006) 
Last Holiday n
minih44469minih44469Oběť: Lovec krve (2007) 
Rise: Blood Hunter n
minih50830minih50830Poslední dům nalevo (2008) 
Last House on the Left n
minih25937minih25937Daleko je do nebe (1972) 
Ďaleko je do neba n
minih20745minih20745Temný anděl (1990) 
Dark Angel n
minih54987minih54987Black Label Society: Boozed, Broozed & Broken-Boned (2003) [DVD] 
n
minih54771minih54771Touha tančit (2008) 
Kochaj i tańcz n
minih7814minih7814Gabriela (1941) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

38.8 %
5   - Agostino
4   - Kuvik
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - Grassel
3   - Alfpaseka
4   - jura1973

TV Program

ČT1 - 168 hodin (2006) [TV pořad]

21:45 - 22:19

33 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Rio Bravo (1958)

20:00 - 22:25

138 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - SuperStar

20:20 - 22:50

118 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Očima Josefa Klímy (2014) [TV ...

21:55 - 22:45

23 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149190
Osobností: 630148
Fotografií: 568918
Plakátů: 270223
Obsahů a biografií: 137095

Poslední komentáře

Bazén (2003)

Bazén
Britská spisovatelka jede pro   klid a inspiraci svého   dalšího románu do   francouzské venkovské letní   usedlosti svého vydavatele,   kam více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Avengers: Age of Ultron (2015) [...

Avengers: Age of Ultron
Další Avengers. Zase se   tvůrci oproti prvnímu filmu   zlepšili. Byl lepší děj,   celkový nápad, zpracování   a zloduch. Dost se mi líbilo,   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 10 / 10

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

Strážci Galaxie Vol. 2
Druhý film se jim povedl   mnohem lépe než ten první.   Líbil se mi asi hlavně   kvůli Grootovi, protože tomu   prostě nešlo odolat. Dost   mě více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 8 / 10

Strážci Galaxie (2014) [2k digit...

Strážci Galaxie
Nejsem fanda Starwars ani   podobných mezigalaktických   filmů. Do vytvoření skupiny   ve vězení celkem nuda a   zmatek, ale pak už to bylo   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Thor: Temný svět (2013)

Thor: Temný svět
Tenhle film je mnohem lepší   a propracovanější než   jednička. Je vtipný, akční   a celkově příjemnější.   Dobré bylo hlavně to, že   dali více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.32/0.266