ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Luisa, Carla, Lorenza e... le affettuose lontananze

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 38.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53795minih53795Aquaman (2006) [TV film] 
Aquaman n
minih44825minih44825Den vítězství (2006) 
Indigénes n
minih2717minih2717Akta X 2: Hnízdo (1996) [Video] 
The X Files : File 2 - Tooms n
minih48520minih48520Brilantní plán (2007) 
Flawless n
minih2522minih2522Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 
Ace Ventura: When Nature Calls n
minih151078minih151078Bratrství (2006) [TV seriál] 
Brotherhood n
minih29268minih29268Rozpaky kuchaře Svatopluka (1984) [TV seriál] 
Rozpaky kuchaře Svatopluka n
minih31365minih31365Lidé ve vzduchu (1943) 
Gente dell Aria n
minih48662minih48662Ten kluk (2007) 
Boy A n
minih43952minih43952Mluvící hlavy (1980) 
Gadajace glowy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

38.8 % (8)
5   - Agostino
4   - Kuvik
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - Grassel
3   - Alfpaseka
4   - jura1973

TV Program

ČT1 - Kvarteto (2017)

20:25 - 21:55

25 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

ČT2 - Heroin (1970)

20:00 - 21:25

50 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Profesor T. (2018) [TV seriál]

20:20 - 21:30

30 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Tátové na tahu (2018) [TV seri...

20:15 - 21:25

35 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154112
Osobností: 639077
Fotografií: 586184
Plakátů: 278208
Obsahů a biografií: 141139

Poslední komentáře

Robin Hood (1984) [TV seriál]

počet dílů

Robin Hood
Jenom drobná opravička ,   dílů je 26 Robin Hood a   kouzelník je rozdělen do dvo   dílů stejně tak jako Meče   z Waylendu . Jinak asi   více >

Autor: drakonusdrak

Karhanova parta (1950)

Karhanova parta
Téměř 20 let jsem dělal na   revolverech ve fabrice a   myslím si, že takovou havaj   jsem nezažil nikdy. Jinak   film nebyl úplně špatný,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Spectre (2015)

Bonde máš 150 minut! Tak do toho!

Spectre
Daniel Craig mi jako Bond   nevadí, Sam Mendes mi jako   rejža tohoto filmu naopak   vadí ai ti co tomu dali   zelenou. 150 minut je   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pacific Rim: Povstání (2018) [DC...

Pacific Rim: Povstání
UPřímně řečeno mě film   zklamal. Očekávala jsem   něco jako byla ta jednička.   Technicky byl film dokonalý,   bavilo mě i herecké   obsazení. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

V peřině (2011)

Mádl

V peřině
Tohle je vlastně docela prima   oddechovka. Vizuálně je to   hodně zajímavý. Převleky a   kreace některých aktérů   jsou celkem příjemným   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.161/0.129