Zari
ohodnotit

Lovec vetřelců

Alien Hunter

Další název:
Lovec votrelcov (SK)
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
87 minut
„Zemi hrozí zánik a ten by zároveň mohl být i koncem lidstva a světa, jak ho známe...“
Popis / Obsah / Info k filmu Lovec vetřelců
Skupina vědců pracujících na projektu NASA najde v ledovci na Antarktidě zamrzlý podivný útvar. O tom, že se nejedná o fosílii nebo ztuhlou lávu je přesvědčí radiosignál, který předmět vysílá. Na vědeckou základnu je povolán specialista na kryptologii Julian Rome (James Spader). To, co nakonec odhalí, předčí i jejich nejdivočejší představy.


Autor: Nogard

Popis / Obsah / Info k filmu Lovec vetřelců
Julian Rome, lehce zneuznávaný expert na mimozemské civilizace a nevysvětlitelné jevy, je povolán do srdce Antarktidy. Přísně tajný tým výzkumníků tu hluboko pod ledem narazil na neznámý mimozemský objekt, a Rome má pomoci plavidlo identifikovat. Od prvního kroku ho pronásleduje nedůvěra a překážky ze strany úřadů, on nicméně postupně spěje k nezvratitelnému objevu. Proběhla lidská evoluce opravdu bez cizího přičinění?

Zdroj: AMC Networks International


Popis / Obsah / Info k filmu Lovec vetřelců
Zem, bližšie nešpecifikovaná budúcnosť. Neďaleko génového laboratória NASA v Antarktíde, ktoré pracuje na viacerých zaujímavých botanických experimentoch, sa nájde záchranná kapsula z mimozemskej vesmírnej lode. Tento tajomný nález navyše vysiela rádiový signál, ktorého grafický záznam je identický s tým, čo sa zachoval po incidente v Roswelli v roku 1947! Z poverenia Washingtonu preto na Južný pól prilieta špecialista na dešifrovanie a lovec mimozemských entít v jednej osobe Julien Rome (James Spader), aby vzniknutú situáciu preveril. Ibaže ani jeho úspešné preloženie signálu nedokáže zastaviť hroziacu katastrofu... Ostatní vedci totiž navzdory jeho varovaniam mimozemskú únikovú kapsulu otvoria, a bez rozmyslu z nej vypustia čosi z cudzieho vesmíru, čo v nej až dosiaľ bolo bezpečne uzavreté a čo už len čisto svojou prítomnosťou celý tím okamžite infikuje! Pre americkú vládu je to potvrdením ich najhorších domnienok – či už sú totiž mimozemšťania priateľskí alebo nie, už ich číra prítomnosť predstavuje pre ľudstvo smrteľnú hrozbu! Na zastavenie nekontrolovateľného šírenia infekcie, ktorá by mohla úplne vyhladiť našu domovskú planétu, resp. na jej udusenie už v zárodku, nanešťastie existuje len jeho riešenie...

Zdroj: Markíza


Popis / Obsah / Info k filmu Lovec vetřelců
Objev mimozemského zařízení se nečekaně stává smrtícím nebezpečím pro vědce obývající výzkumnou stanici v Antarktidě. Po zachycení podivného signálu objeví vědci poblíž Jižního pólu v ledu uvězněný podivný objekt. Přestože expert na lingvistiku a kryptografii Julian Rome dokáže signál dešifrovat, jeho varování, aby vědci objekt ve tvaru velké mušle neotvírali, přijde pozdě. Stanicí se po jeho otevření začnou šířit mimozemské viry proti nimž nemají lidé protilátky. Navíc se probudí mimozemšťan, který ležel uvnitř, obalený podivným slizem. Zamořená stanice se stane problémem, který se vláda rozhodne řešit radikálně a hodlá celou oblast "vyčistit". Od koho lidem ve stanici hrozí větší nebezpečí? Od mimozemšťana, nebo od vlastní vlády? Nikdo nemá tušení.


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Toulavá kamera (2003) [TV cykl...

10:00 - 10:35

12 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Hitlerova tajná bomba

10:10 - 10:55

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - My, chalupáři

09:30 - 10:25

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

09:50 - 11:00

22 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Andy Bobrow

Bobrow Andy

Naposled navštívené:
Andy Bobrow

Bobrow Andy