Zari
ohodnotit

Lorna

Další název:
Lorna - Zuviel für einen Mann
Žánr:
Rok:
1964
Délka:
78 minut
„Příliš mnoho pro jednoho muže!“
Popis / Obsah / Info k filmu Lorna
Lorna je s Jimem už rok vdaná, ale v posteli jim to nejde a žijí bez sexu. Jim odejde do své práce v solných dolech, Lorna je znásilněna uprchlým trestancem, ale docela se jí to líbí. Problémy nastávají, když se Jim na výročí svatby vrátí dříve než obvykle...

Píseň (text, hudba):

Lorna - (Hal Hopper)


Autor: Petrkey

Popis / Obsah / Info k filmu Lorna
Lorna je mladá žena, která je sexuálně neuspokojená. Je sice vdaná, ale její manžel je příliš laskavý, i když by Lorna ve svých představách chtěla, aby s ní zacházel při milování hrubě. Manželé žijí na samotě, Jim pracuje v solném dole, kde si z něho parťáci utahují, že manželce v posteli nestačí. Lorna tráví nevyužité večery studiem na kvalifikovanou účetní (CPA).

V den výročí svatby Jim odejde do práce a Lorna se jde nahá vykoupat na své oblíbené místo do zátočiny řeky. Pozoruje ji uprchlý trestanec, který ji následně znásilní. Lorna zjistí, že její sexuální napětí zmizelo a cítí se uspokojena. Pozve cizího muže do domu, aby s ním oslavila výročí, když předpokládá, že Jim zapomněl. Ten se ale vrací z práce dříve a objeví manželčinu nevěru. Dojde ke rvačce, která má pro milence neblahé následky.


Autor: curil

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama