reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Looney Tunes: To nejlepší z kohoutka Uličníka 1

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.3% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.11.2007
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.10.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.8.2011
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.5.2013
AlCapone
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.12.2006
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.1.2010
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.3.2010
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Can
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.8.2010
JJenda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2014
issoumaila
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2007
lk5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20908minih20908Zaříkávač koní (1998) 
The Horse Whisperer n
minih29709minih29709Dr. Dolittle 2 (2001) 
Dr. Dolittle 2 n
minih4737minih4737Buddenbrookovci (1974) [TV inscenace] 
n
minih25282minih25282Alf versus U.S. Army (1996) [TV film] 
Project: ALF n
minih23308minih23308Wolf (1989) 
n
minih43816minih43816Veronica Mars (2004) [TV seriál] 
Veronica Mars n
minih32026minih32026Celine Dion / The Colour of My Love - Concert (1995) [TV koncert] 
Celine Dion / The Colour of My Love - Concert n
minih23470minih23470Záhadný kontraband (1964) 
Échappement libre n
minih36910minih36910Pán a Paní Smithovi (2005) 
Mr. & Mrs. Smith n
minih17655minih17655Rabaka (1989) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.3 % (16)
8   - ignac1
8   - vlk1410
7   - REKBRIT
10 - satyr
7   - MaKy92z
10 - oulisna
10 - kahi
9   - AlCapone
9   - sluníčko
10 - miratskyl
9   - Miloš11
7   - iris
9   - Can
8   - JJenda
7   - issoumaila
10 - lk5

TV Program

ČT1 - 13. komnata Mileny Vostřákové

17:00 - 17:30

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Svět z ptačí perspektivy: Maro...

16:20 - 17:15

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151314
Osobností: 635428
Fotografií: 576000
Plakátů: 274066
Obsahů a biografií: 139124

Poslední komentáře

1942 (2012)

Hlad, zima, smrt roku 1942...

1942
Je to už dlouho co jsem   viděl tenhle film, bohužel   léta tu nebyl, nešlo ho   hodnotit. Je to hrozně   dlouhé a občas táhlé a   pomalé. Na více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Příběh (2018)

Příběh
Příspěvek americké   režisérky Jennifer Fox k   proklamované kampani me too   (tedy "já také") čerpá   údajně z vlastních   zážitků režisérky z více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Assassin's Creed (2016)

Assassin's Creed
Historická část filmu se mi   velmi líbila, 15. století   vypadá temně a špinavě tak   jak si ho představuji. U   filmu se jsem se nenudila a   hudba mě bavila.

Autor: hathor | Hodnocení: 8 / 10

Na hraně zítřka (2014)

Na hraně zítřka
Film mě hodně překvapil, a   příjemně. Musím říct,   že námět s resetováním   dní byl s invazí promíchán   dost dobře. Byla legrace   pozorovat více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 8 / 10

PK (2014)

PK
Tak tohle byla jízda z kopce.   Originální nápad, žádná   vykrádačka, vtipné, aj   náš pes se chechtal, to už   je co říct. Začínám   hollywoodskou produkci   považovat za slabé "B".

Autor: VlastaP | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.123/0.089