Zari
ohodnotit

Liška

Raposa

Další název:
Reynard
Žánr:
Rok:
2019
Délka:
40 minut

Komentáře k filmu Liška

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
MambaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.5.2021
O anorexii, ženské duši, o vesmíru jménem člověk.
Zvláštní dokument o   rozdvojení těla a mysli.   Říkám si, jestli takto   postižení lidé vůbec mohou   být šťastní. Jestli je jim   vůbec pomoci - tím nemyslím   ani tak lékařskou péči   (anorexie je diagnóza) jako   spíš hezký citový vztah s   někým, kdo mne bere takovou   jaká jsem - s mými   nedostatky, problémy i   strašidly. To je možná   jediná šance, jak se z toho   psychického marastu   vybabrat.
(Pokud do   toho bahna nestáhneme i   svojí milovanou bytost).   Nesoudím, nehodnotím. Filmy   o lidech s psychickými   problémy jsou třeba - už   jen proto, abychom si   uvědomili, že ne každý v   našem okolí souzní se   životem s pocitem štěstí a   harmonie. Nakonec - každému   život a osud naděluje   různou měrou - a zrovna tak   bychom mohli být problémovou   a nešťastnou bytostí   kdokoli z nás.
PS:   "A vše co chci, je umět   zacházet se světem."   ..Možná tomu nerozumím, ale   důležitější je umění   zacházet sám ze sebou. ..A   někdy je to opravdu umění   (a návod na to není).

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jean-Paul Paulin

Paulin Jean-Paul

Naposled navštívené:
Jean-Paul Paulin

Paulin Jean-Paul