reklama
 
ohodnotit

Liga gentlemanů

The League of Gentlemen

Rok:
1960
Délka:
116 minut
„Nespokojený veterán provede se skupinou bývalých kolegů bankovní loupež s vojenskou přesností.“

Celkové hodnocení filmu Liga gentlemanů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2008
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.11.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.4.2012
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.1.2012
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2017
Mirek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.7.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52914minih52914Dovolená na úrovni (1984) [TV film] 
Dovolená na úrovni n
minih28469minih28469Nezvratný osud (2000) 
Final Destination n
minih35879minih35879Hřbitov pro cizince (1991) [TV inscenace] 
Hřbitov pro cizince n
minih98850minih98850Chaos (2000) [TV inscenace] 
Chaos n
minih26565minih26565Dopisy od vraha (1998) 
Letters from a Killer n
minih55448minih55448Divočinou s Jeffem Corwinem (2001) [TV seriál] 
The Jeff Corwin Experience n
minih14316minih14316Nikdy neříkej nikdy... (1983) 
Never Say Never Again n
minih22535minih22535Vinobraní (1982) 
Vinobraní n
minih71489minih71489Album Supraphonu 1965 (1965) [TV pořad] 
n
minih14188minih14188Neviditelný muž (1933) 
The Invisible Man n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
7   - Bara.40
7   - Charlie35
8   - melakara
10 - satyr
10 - dederon
9   - ceskytulak
8   - tylda
5   - Mirek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266852
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.145/0.113