reklama
 
ohodnotit

Léto na divoké řece

White Water Summer

Rok:
1986
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Léto na divoké řece

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.10.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.7.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.12.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.4.2011
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.4.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.7.2009
Grepissimo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46654minih46654Chaplin v parku (1915) 
In the Park n
minih125234minih125234Absolution (2015) [Video] 
Absolution n
minih43515minih43515Air Buddies - Štěnata (2006) 
Air Buddies n
minih60326minih60326Zázračná planeta I. + II. (2004) [TV seriál] 
Miracle planet I. + II. n
minih104640minih104640Rodinný víkend (2013) 
Family Weekend n
minih148372minih148372Zavřít a zabít (2015) 
Riot n
minih49682minih49682Malý okruh přátel (1980) 
A Small Circle of Friends n
minih66969minih66969Na nože (2010) [TV pořad] 
n
minih89561minih89561LOL (2012) 
LOL n
minih89696minih89696Bez kalhot (2012) 
Magic Mike n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 % (8)
6   - curil
6   - M.A.G.
7   - satyr
5   - R.RICKIE
6   - rosta12
7   - yoogurt
5   - tvo
7   - Grepissimo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150702
Osobností: 634092
Fotografií: 574714
Plakátů: 273071
Obsahů a biografií: 138428

Poslední komentáře

Až na krev (2007)

Motor kapitalismu...

Až na krev
Je to drsný western z   prostředí "naftokopů".   Sugestivní a syrový a místy   s drsnými scénami, jak od   Tarantina. Film je natočen   podle více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Čertoviny (2017)

Čertoviny
Jeeeeej,dalsia nadherna ceska   rozpravka. Krasne spracovana   do detailov, vsetko bolo tak   prepletene a nakoniec sa   vsetko rozuzlilo......čerti   budu vzdy top.

Autor: janka29 | Hodnocení: 10 / 10

Tělo (2015/1)

Tělo
Silnej filmek, trojportrét   tří postav, které se   každá po svém, i   společně, vyrovnávají se   svými bolestmi, ze ztráty   blízké osoby. více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Typické současné akční   scifi s Dwaynem Johnsonem v   hlavní roli a to je jediné   plus. Jinak mi ty gorily,   godzily, autoboti a kaiju   více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Hrdinové ohně (2017)

Hrdinové ohně
Obvyklý hrdinský příběh   "podle skutečné události"   na kterém je dobré několik   věcí. Herecké výkony v   první řadě. Také to   scénář nijak více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.351/0.314