reklama
 
ohodnotit

Letní příběh

Conte d' ete

Žánr:
Země:
Rok:
1996
Délka:
114 minut
Premiéra v ČR:
6.11.1997
„Margot, Solene a Lena... Jak si asi Gaspardovo srdce poradí? Jemné vyprávění slavného francouzského režiséra Erica Rohmera“

Celkové hodnocení filmu Letní příběh

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.8.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.1.2013
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2009
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.10.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.3.2014
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.5.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.3.2007
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31899minih31899Potíže s Harrym (1955) 
The Trouble with Harry n
minih60303minih60303Bedna (1993) [TV seriál] 
Cracker n
minih52142minih52142Noc v Casablance (1946) 
A Night in Casablanca n
minih151299minih151299Maximum Ride - Experimentální děti (2016) 
Maximum Ride n
minih32883minih32883Ned Kelly (2002) 
Ned Kelly n
minih13990minih13990Nenávist (1999) [TV film] 
n
minih72335minih72335Můj život bez vás (2011) 
Et soudain, tout le monde me manque n
minih15872minih15872Pistole pro Ringa (1965) 
Una pistola per Ringo n
minih3701minih3701Mr. Bean: Největší filmová katastrofa (1997) 
Bean n
minih113871minih113871Amália (2008) 
Amália n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.6 %
5   - curil
6   - mat.ilda
7   - Snura
4   - Omnibus
10 - melakara
6   - Klapka
5   - zepo
5   - rosta12
2   - Kloby
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145283
Osobností: 618420
Fotografií: 543855
Plakátů: 260281
Obsahů a biografií: 133213

Poslední komentáře

Habermannův mlýn (2010)

TOTÁLNÍ ÚČELOVÁ DEMAGOGIE

Habermannův mlýn
Tím je toto pochybné dílo,   které obrovským způsobem   záměrně manipuluje s   událostmi válečného a   poválečného období s   jasným cílem co více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Nevím nic, ale řeknu všechno (19...

Nevím nic, ale řeknu všechno
Co se týče Pierre Richarda,   tak tento snímek je v   pořadí čtvrtý ke kterému   si napsal scénář a osobně   ho i zrežíroval.   Samozřejmě si v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Vyprávěj (2009) [TV seriál]

Vyprávěj
Snažil jsem se na to koukat a   vydržel pět minut, nemá to   koule a ty dialogy je hrůza.   V epizodě, kdy se synek   rozhodne, povědět doma otci, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 2 / 10

Odcházení (2011)

HNUS VELEBNOSTI

Odcházení
Neskutečná slátanina? To je   hodně slabý výraz pro tento   hnus, který je důkazem   diktátorského kultu   osobnosti!! Hru natočil   nejvyšší více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Andílek na nervy (2015)

PRIMITIVNÍ BARBINA

Andílek na nervy
.... pro další primitivní   barbíny, aneb růžovoučká   pipina nafoukaná jak   vzducholoď, tupá jak větev   bude řídit životy ostatním   lidem a více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.488/0.447